joi, 2 septembrie 2010

Bunul Pastor





Priviti cu atentie.
Asa, o sa realizati cam cum sta treaba. Cu toata performanta, ciobaneii au avut si niscai carente in sincronizare, coordonare, si altele. Asa ca Bunul Pastor a chemat la el pe cel mai mic dintre ciobanei (a se citi cel mai scund), care, intamplator (sau nu), e chiar seful lor, inspre discutii si trageri la raspundere. Acesta si-a declarat un pic lipsa de autoritate in fata unora dintre colegi, lipsa de competenta, a plins un pic, iar Cel Bun, a inceput sa cugete. Si s-a gandit el o zi. Probabil si o noapte. Si a socotit asa. Decit TOTI ciobaneii rebeli, mai bine asa. Daca publicul il face chiar de rahao din cauza lor, iaca, ii da afara. Dar numai daca. Evident, a transmis elogii ciobanitei care se ocupa de logistica, stine, spagi si alte acareturi; totdodata i-a transmis si ca e binevenita oricand la o portie de "branza". Si, uite asa, Ciobanelul-cel-Mic-dar-Sef a plecat, inca o data, fericit de la Bunul Pastor.
Nici un mister in celebra remaniere, ma tem. Si, trebuie sa recunoastem, specatacolul e grandios! Si, in mod clar, democratic, trebuie sa platim pentru asta.
***
Acest post este un pamflet. Dar ca sa intelegi asta, trebuie sa ai simtul umorului, nu? By the way, CULORILE pot aduce inedit intr-un post altfel cam anost, cred eu.

2 comentarii:

  1. Băieţii ăştia veseli de la putere ar trebui ţinuţi numai în pamflete. De altele nu mai zic...

    RăspundețiȘtergere
  2. baietii de la putere se regrupeaza..vor sa isi ia tara ...si s-o dea mai departe inaltei porti

    RăspundețiȘtergere