joi, 1 aprilie 2010

Fuckin' Monkey is Talkin'


"O dictatură luminată, ştiţi, mai zic eu aşa, din când în când că ţara asta mai are nevoie de o dictatură luminată". Citat Elena Udrea.
***
Iote, bre. Vorbeste moima! Cucoana, nu mai vorbi cu gura plina! Habar nu ai tu ce e aia "iluminat", nici cu Dex-ul in mina; de unde vii tu, vad ca se zice "luminat". Tara asta are nevoie de justitie, echitate si progres. In nici un caz de oameni ca tine, ajunsi ministri pe baza de felatii bine plasate. Ma gindesc, cum se simte barbatu-to , cind, in mod vizibil, la vederea lui, oamenii zic: "iote, bre, si pe ala, de nevasta-sa se cotzaie cu marinaru'!". Cum iti permiti tu, jeg cracanat, si cu miros de pescarie, sa afirmi asta intr-o tara macar pretins democratica, de pe pozitia unui ministru? Grumazu' mamii voastre de politicieni!

Un comentariu:

  1. Când boborul tace, zdrenţele "vorbeşte"... Udrea nu face nici ea excepţie, ca doar de, a crescut în politică cu fiecare milimetru de erecţie produs asistenţei. După cum se vede, galeria Elenelor fatale din istorie rămâne deschisă: aia de au pus-o capră troienii şi iapă grecii, Helena lui Nea Nicu, Nuţa lui Cocoş, Leana lui Băselu etc
    Apropos de ultima, ia aici: http://baricada.wordpress.com/2010/05/15/leana-scrof-the-bomb-driver/

    RăspundețiȘtergere