miercuri, 1 septembrie 2010

Blow your Che!


Micutul El Pontandante e un ...contrazicator, se pare.
"„Cred că problema PSD nu este cine va fi premier, ci are o problemă care va fi programul, cum va fi agricultura, cum va fi educaţia. Se pun întâi boii şi apoi carul. Ne anunţăm mai întâi programul de guvernare şi apoi decidem pe cine punem, unde punem. Nimeni nu s-a născut prim-ministru. Nici măcar Adrian Năstase. Obiectivul meu politic este ca PSD să câştige alegeri, să aibă un guvern condus de un pesedist, nu neapărat de Victor Ponta, să aibă un candidat la preşedinţie în 2012, care să câştige”, a declarat Victor Ponta, la Realitatea TV". Scrie Aici.
***
Adica. Boii e programu', si, ca deobicei in socialismo-marxism, oamenii e carutza? In bunul stil Pesede, asta inseamna oarecum ca se anunta un program, si, politrucii lor, o data ce se vad cu boii la carutza, mai vad ei spre ce drum o apuca? Imi place referirea la Nastase,insa. Spusa cu o aroganta care il egaleaza pina si pe Boc, daca nu il depaseste: Piticul a fost arogant doar cu oamenii, El Pontandante e arogant cu toti gramada, oameni sau politruci. Bombonele, e rau cind te musca de varice papagalii, nu? Rau ai ajuns...
Cit despre obiective, prioritatile politice ale oricarui partid nu ar trebui sa aibe o ordine de gen "tara-electoratul-partidul-politicienii"? Pesede e mai presus de rRomania? Interesele intrupatorilor Pesede, adica politrucii rosii, sint mai presus de rRomania?
***
Mai Victorash. Blow you Che, si taci din gura. Ca deja cam vorbesti cu gura plina. Si asta denota lipsa celor 7 ani de acasa. "Cind o sugi, taci!"

Un comentariu:

  1. Vezi ca am facut eu o imagine cu Ponticelu' in postura lui Che. Poti sa o iei daca vrei. E la postarea "La trecutu-ti mare, mare viitor mai draga Victoras"

    RăspundețiȘtergere