joi, 28 octombrie 2010

Mictiunea de Cenzura. Un esec. Sau nu.




Previzibil, Mictiunea de Cenzura nu a trecut de Parlament. Ponta avea fata unui betiv caruia i s-a povestit ca s-a facut de rahao , in fata camerelor de luat vederi, dupa rezultatul la vot. Si, desigur, bagatul de Gioane, pe baza de timpurii numaratori (sau presupuneri)de voturi se pare ca aduce ghinion taberei rosii in git.
Desi nu ar parea, dezastrul pentru ei nu e chiar asa de mare cum pare. Ce au dorit NU a fost, de fapt o accedere la guvernare, chiar daca trecea motiunea, NU ar fi reusit sa impuna un guvern. Chestie pe care o stiau. Si o stia si presa, care a dat insa sus si tare ca PSD vrea sa guverneze, si a pus botul la diversele "guverne-fantoma" propuse de idiotul congenital de Crinutz sau Victor Monta (ca sa il citez pe cel neinfectat). Intentia de fapte si a fost erodarea majoritatii din parlament. O guvernare e total contra intereselor PSD de acum. Potul ar fi, insa, o majoritate in parlament, ceea ce le-ar da acces la bani, fara sa poarte insa vreo raspundere, deoarece PDL ar mai putea trece legi fara a-si asuma raspunderea doar cu mita. Calcul facut de o minte foarte vicleana, deoarece Sobolanii Rosii stiu ca e periculos ca guvernul sa isi asume raspunderea, in vremuri de gen, si va evita sa o faca, de dragul fonctiilor si dregatoriilor domniilor lor.
Singurii care au castigat, din aceasta Mictiune de Cenzura, au fost, de fapt, Pedelistii, care, cu aceasta ocazie au prins un grozav prilej de-a infiera protestele de orice fel ca o amenintare la adresa statului si o incitare la violenta. Inca un stalp pus in consolidarea unei Dictaturi a Legii, joc in care Legea o reprezinta ei. O si fac. Deci, cine castiga, si cine NU se poate opune? Raspunsurile sint, in ordinea asta: Ei si NOI.
Precum am spus intr-un post anterior, Steaua se ridica din nou deasupra acestei tari. Naspa.

Un comentariu:

  1. De unde si pana unde ideea ca romanii nu se pot opune?!! Eroare de logica... Romanii se pot opune oricand... Dar inainte trebuie sa rezolve ceea ce au evitat pana acum si mai apoi sa aibe vointa de a schimba ceva... Daca nici macar lipsurile nu ii unesc este grav sin este vina talpasilor in aceeasi masura cu a guvernantilor!!!

    RăspundețiȘtergere