vineri, 22 octombrie 2010

Mahmuri Intre Fantome, primul an!


Astazi acest Blog a implinit un an! Multumim tuturor celor care ne-au citit si au ris cu noi. Multumesc personal si celor care au scris alaturi de mine, chiar daca acum unii dintre ei nu o mai fac. Deci, multumesc Pappilon, Laura, Karma Police, Pappy si Brushvox, inca o data pentru onoarea de-a scrie alaturi de voi. Un an cu 39.890 de accesari si o gramada de amuzament sint, spun eu, o recompensa minunata pentru efortul de-a scrie acest blog. Efort pe care nu l-am facut singur.
Si multumesc oamenilor care ne fac onoarea sa ne citeasca, sper ca am reusit sa fim pe masura lor.
Cu drag, LMN aka Wolfman.

3 comentarii:

  1. Mahmurii a fost (si pentru mine inca este) o experienta inedita si frumoasa (care a depasit granitele scrisului), posibilitatea de a-mi exprima public opiniile fata de viata romanului simplu, frustrat ca trebuie sa-si duca existenta intr-un mediu poate nedrept cu el; a fost lucru in echipa si colaborare; a fost prietenie si atasament fata de oameni ce gandesc (uneori la fel, alteori nu) cu fata spre maine. Sper sa avem si de acum incolo putere, intelepciune si curaj. De inspiratie nu vom duce lipsa, caci doar traim in Romanica, plai de dor si jale... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar trebuie sa recunosc un lucru!
    E o adevarata delectare sa te citesc, sa te analizez si sa constat cat de bine, cat de serios tratezi subiectele, aici!
    Mai mult decat atat, simtul tau critic, masurat insa coroborat si cu acel talent de a transmite totdeauna , direct orice fel de stire m-a facut sa te plac si sa te caut, ori de cate ori am avut timp!
    Romania-"tara mea de glorii, tara mea de dor" (cum atat de frumos lasa mostenire Eminescu)ar trebui sa multumeasca celor ca tine, deoarece, fara sa exagerez reprezinti o voce destul de puternica, chit ca e vehementa, ce nu lasa loc de compromisuri!
    Oricum, gandurile mele bune, alese, nobile sper sa fie receptate si (de ce nu) sa avem ocazia de a semnala ca aceasta tara poate avea si o alta traiectorie, demers etc
    Toate cele bune si la cat mai multe realizari!
    Zadkielix alias D.M

    RăspundețiȘtergere