marți, 14 septembrie 2010

"Sa ajungi mai prost decit Elodia!"...


"Am înţeles direct şi indirect de la domniile lor că, în cazul în care eu aş termina cu această candidatură la Preşedinţie ar termina şi dânşii cu această hărţuire, nu m-ar mai chema la DNA. Nu procurorul de caz mi-a spus asta, ci oameni din anchetă", a spus Dan Diaconescu, într-o intervenţie la Realitatea TV.
***
Mai, baiatule. Ce vrei tu sa credem, ca in contextul presiunii din acest moment asupra celor de la DNA, cineva dintre ei, stiind cine esti si cam ce invarti tu, ar spune asa ceva pe fata? MAI ALES tie? Tocmai ca si oamenii aceia au familii si nu le-ar prii o lunga perioada de somaj. Dar mi se pare mie ca tu ai avut prea multa vreme de a face doar cu prosti. Si vezi, ca nu toata lumea careia te adresezi e formata din pensionari, sa puna botu' la "elodiile" pe care le debitezi. Chiar daca publicul OTV e cam la pensie. Te mai vad si altii, pe alte posturi TV. Si cam rid de aerele de ilegalist pe care incerci sa ti-le tragi. Trage si tu cu ochiu' la Vantu, sa inveti meserie, altfel ramai doar ceea ce a zis El Baselator ca esti: un "mogulash". Mo? Gulash?
***
Sau sa intelegem ca te-ai lasat tirit in faza cu DNA-ul ca sa pari si tu mai "de cartier", barbat, asa?

2 comentarii:

  1. Ei as, omul si-a dat seama ca a facut si el putin foc de paie care se cam stinge, ca nu tot romanul pune botul la aberatiile lui, si vrea sa iasa onorabil din asta.Dand vina pe altii...Vezi Doamne. el s-a saturat...cel mai destept cedeaza, si vrea sa se retraga cu demnitate...As paria pe asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic ca e doar reclama de prost gust, pentru publicul lui, care e de prost gust.

    RăspundețiȘtergere