joi, 25 februarie 2010

importanta . sau lipsa ei.

Cristian Diaconescu. Poate cel mai mediatizat... dezertor din PSD. Cine l-a monitorizat pe Diaconescu? Unde se va duce Diaconescu? Ce va zice Diaconescu? Ce va manca Diaconescu? Va purta fes Diaconescu? Se va scarpina Diaconescu? Va vorbi Diaconescu?
Sincer, nu vad unde e marea treaba. Nu stiu ce se asteapta lumea, sa-l arate cu degetul pe cel ce a comandat supravegherea sa? Acolo sus, unde se invart ei, toti se au unul pe altul la mina. Toti se pindesc, toti se musca. Absolut toti se santajeaza. Sint socat cind vad cita surpriza e afisata la auzul faptului ca, vai, colegii l-au spionat pe Diaconescu. Oare nu dosariadele au facut, cindva, PSD celebru?
Ok, omul a plecat din PSD. "Orice varianta de intoarcere e exclusa"- a fost formularea dumnealui. Ei si? Ce are omul asta asa de important incit sa fie capital de stiut si ce defecheaza, iertata-mi fie expresia? Va merge la PNL, la Crinutz? Va merge la "noul" partid al "vechilor" smenari? Nu stiu cit conteaza sau cit de crucial e asta in acest moment. Personal, nu as alege nici una din variante. Si nici PDL-ul atit de basescian.
Nu inteleg ce secret asa de epocal se crede ca ascunde acest om. A fost candidat la sefia PSD, s-a retras. Bun pina aici, motivele zic eu ca nu mai foarte conteaza, meciul e jucat. Ca l-o fi santajat cutare sa renunte sau nu, acum e meci jucat deja. NU e niciun secret santajul politic la noi. Si m-as indoi sa fie un asa de mare soc pentru natiune numele vreunui baron PSD care santajeaza. Cit timp nu primesc pe Maica Tereza in partid, ma tem ca santajul nicicarui membru de acolo nu ar surprinde pe nimeni.
Bun. Si atunci? Crede cineva ca, cu aceasta ocazie, va face EL cine stie ce dezvaluiri cutremuratoare, vizite la Vantu, stuff alike? Va inselati. Astia au centura neagra la tacere. Singurul moment in care isi dau drumul la gura e cind castiga ceva din asta. Iar el nu mai are nimic de castigat din asta. Doar de pierdut. Nimeni nu va dori un "ciripitor" in partid. Si atunci, ce, o sa isi faca cofetarie si o sa se lase de politica?
Ca PSD a pierdut un om valoros, e clar. Dar nu asa de important, si nici pe departe asa de epocal.
***
Stiti ce ma surprinde pe mine personal? Faptul ca toti stiu ca oamenii de gen asa vad drumul corect spre culmi. Prin santaj si altele de gen. Toti stiu ca e asa. Iar oamenii astia inca au credibilitate. Nu, nu ma mai obosesc sa zic nimic de neam si de sira spinarii oamenilor. Nu se merita.

Un comentariu:

  1. se pare ca isi va face partid propriu impreuna cu oprea...

    "Gabriel Oprea va naste in chinuri groaznice un nou partid de stanga?!?!?!?!?" detalii la mine pe blog..

    RăspundețiȘtergere