joi, 25 februarie 2010

same shit...different party?


Va amintiti? Criza, disponibilizari, dezastru, datorii, FMI, probleme insurmontabile, lipsa de solvabilitate, pensii micsorate, salarii micsorate... intr-un cuvint, probleme?
Ei, se pare ca nu pentru toti. Citesc pe net ca
premiantii, contrar prognozei rele economice, chiar au sa aibe crestere, cu deosebita grija a bugetului de stat, care le acorda lucrari importante, chiar supraevaluate. Cum se face ca majoritatea acestor premianti sint din PD-L sau din apropierea presedintiei?
Tineti minte suma de vorbe goale aruncate de El Baselator in campanie? Dar cea aruncata de PD-L in campanie? Asta se numeste actiune, justitie? Inlocuirea unor smenari cu altii?
Si cind am tot zis ca
PD-L nu e cu nimic mai bun ca si PSD, caci e o mare distanta de la a zice la a face, multa lume a zis ca sint rauvoitor. Daca cineva crede ca vorbele tin loc de actiune concreta... inseamna ca trebuie sa ma apuc si eu de SIMS, ca situatia din aceasta tara se apropie de ce e acolo: e doar un Joc, in care zici si faci ce vrei. Oricum nu e adevarat, si nu te trage nimeni la raspundere. Principalul e sa minti cit mai strident, sa-i faci de cacao pe altii ca mint altfel decit tine, si sa furi in liniste. Va dati seama cum se simt baietii, toata tara i-a votat drept sfinti, timp in care ei sodomizeaza economia. Si cit rid de noi, la un spritz, dupa ce ies de la curve? Simpla chestia asta, numita succes in politica, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu