joi, 21 ianuarie 2010

UN PORCUSOR SPRINTAR











Nu tin minte sa il fi atacat vreodata pe Mircea Badea. Asta pentru ca omu` ma facea sa rad uneori. M-am prins de multicel ca e impartial si just doar la mocanit cotofenele de prin tabloide, dar atunci cand e vorba de politica este la fel de impartial precum are rahatul miros de Chanel No.5... De fapt asa isi si cladeste credibilitatea: jumate adevar. Jumatate minciuna...

Aseara, ba si alalta-seara, mai mult ca niciodata, s-a dat impartial, incercand sa ne explice cum e treaba cu radiestezia si cu diverse alte presupuse preocupari "oculte", dezvaluindu-ne, inconstient, printre randuri, cateva probabile motive a campaniei "vanatoarea de vrajitoare"...

Pentru ca tot rumega niste iarba in fata ecranelor timp de o ora explicandu-ne cat de imbecili sunt altii, nu el, doar pentru ca "aia" ii iau apararea lui Basescu (el neluand apararea nimanui desigur), astazi ma vad nevoit sa ii raspund la provocare.

Da mai Badea. I-am luat apararea lui Basescu. Si care este problema? Nu i-am luat apararea nici lui Geoana, al caruit tata a fost general comunist cu studii la Moscova prin anii `50, nici lui Ion Iliescu , fiul unei tiganci caldararese, om a carui mama vitrega este matusa unui autoproclamat rege Cioaba, ca sa nu mai vorbim de faptul ca se trage dintr-un tata care a facut puscarie pentru ca vroia dezmembrarea Romaniei...

Da mai Badea, i-am luat apararea lui Basescu pentru ca varianta cealalata imi oferea paravanul criminalilor din decembrie 1989 si a hotilor care au devalizat tara, din 1989 incoace, instaurand sistemul la care tu latri de ochii lumii pentru banul mult mai serios ce il primesti decat restul nefericitilor din aceasta tara, ca rasplata pentru ca iti mananci zilnic propriul rahat...

Da mai Badea, i-am luat apararea lui Basescu, pentru ca am avut doar un an PD-L si PSD, patru ani PNL, patru ani PNTCD si ZECE ani PSD!!! Da Badea i-am luat apararea lui Basescu. Pentru ca atat de rau precum il faci este mai bun oricand decat oricine din PSD cu atat mai mult decat un Mircea Geoana, fiul unui general comunist, complice al lui Iliescu si gastii sale la crimele din 1989.

Da mai Badea, i-am luat partea lui Basescu dupa ce, in primul rand m-am lasat fraierit de Crin "Chucky" Antonescu, prietenul pesedelacheilor si a latrasilor ca tine... Cine se aseamana se aduna Badea. Si cine acopera un criminal, este complice. Stiai?

Da mai Badea, i-am luat apararea lui Basescu si am facut-o pe fata, adica mai putin curveste decat modul in care aparai tu interedele altora. Nesimtirea nu te mai ajuta Badea. Nici pumnul cu care tot ameninti in stanga si in dreapta. In ceea ce ma priveste sunt sigur ca ai avea puterea sa ma dovedesti... Numai ca daca am sa cad peste tine forma ta va fi a` dracu` de asemanatoare cu cea a unui timbru. Din acela ieftin. Ca si valoarea pe care singur ti-ai setat-o.

Da mai Badea, i-am luat apararea lui Basescu. Si de un lucru sunt sigur vazand agitatia celor pe care ii satisfaci prin limbutia ta servila: BINE AM FACUT!!! Daca am reusit sa le dam nopti de nesomn lui Iliescu, Geoana, Crin Antonescu si PSD, inseamna ca suntem pe drumul cel bun.

Asa ca nu te mai ingrijora pentru Basescu. Stiu ca isteria aceasta, inflacarata mov, cu tenebre radiestezice, masonice si de alta natura are mai multe tinte fixe: Basescu (pentru ca e dusman din oficiu), Geoana (pentru ca trebuie scos de la conducerea PSD), si ca scopurile sunt multiple: fa-i de rasul lumii pe cei doi enumerati mai sus, distrage atentia de la bubele reale din PSD, etc...

Da, Badea, i-am luat apararea lui Basescu. Pentru ca niciodata ciuma pesedista sa nu se intinda peste Romania. Da Badea. I-am luat apararea lui Basescu. Si la fel ar fi trebuit sa faci si tu. Pentru ca stii cel putin la fel de multe lucruri ca si noi. Dar tu ai ales sa te faci ca nu stii. Si nu cred ca nu stii. Pentru ca daca nu stii nu ai nici un drept sa te dai mare lider de opinie in Romania.

Da Badea, i-am luat apararea lui Basescu. Si eu, si altii. Crezi ca nu avem ochi? Crezi ca nu auzim? Crezi ca suntem niste naivi ce cred ca scaparea va veni de la Basescu sau un altul? Nu Badea: eu si multi altii credem ca numai noi putem face ceva pentru noi insine. Si ca daca vrem ceva trebuie sa ne impunem. Intr-un fel sau altul.

Dar uite ca strategia noastra este functionala. PSD este acum in corzi. Si asta inseamna ca oricine poate fi pus in corzi. Da Badea. I-am luat apararea lui Basescu. Poti sa faci spume la gura. Nu mi-e rusine. Am facut-o intentionat. Am facut-o pragmatic. Pentru ca am intuit ca Basescu este un soi de Bau-Bau pentru pesedelachei si pentru Antonescu... Si m-am intrebat de ce... Si mi-a placut raspunsul...

Da Badea. I-am luat apararea lui Basescu. Am si eu voie sa ma folosesc de orice ca sa obtin ceea ce vreu. Iar eu vreau disparitia PSD si a mentalitatii lor. Poate ca asa vom obtine si judecarea si condamnarea crimelor si furturilor facute din 1989 incoace... Incepand cu mortii din decembrie 1989 si cu cele doua miliarde de dolari transferate in decembrie ianuarie 1990 din Banca Nationala si transferate la ceea ce ulterior a fost Bancorex...

Da Badea. I-am luat apararea lui Basescu. Si daca ai avea un dram de demnitate ai face asta si tu. Pentru ca, repet: Nu o fi Basescu bun de nimic, dar este INFINIT mai bun decat PSD si oricare aliat al PSD, fie ca este PC fie ca este Crin Antonescu.

Si din partea mea Basescu poate sa il invoce si pe Budha si pe Dalai Lama si pe Mahommed si pe Ra si pe Zeus si pe magii de la Rasarit si pe cei de la Apus. Daca asta ajuta sa terminam cu PSD odata pentru totdeauna sunt pentru, chiar daca asta contravine convingerilor mele religioase.

Disparitia PSD si pedepsirea unor criminali si hoti de drept comun este doar un prim pas ce trebuie facut ca sa putem sa trecem in sfarsit mai departe. Dupa douazeci de ani. Eu unul, ca multi altii, majoritatea timisoreni si bucuresteni, abia astept. Am obosit de atata asteptare.

Asa ca inceteaza sa mai fi un purcelus sprintar. Fa ceea ce este corect. Demasca-i pe cei care te platesc. Pentru ca STII EXACT ce bube au in cap. Daca esti barbat si ai ce iti trebuie intre picioare ai sa o faci... Ca gura mare ai... Si poti refuza sa ti se vare in gura una si alta...

Aaaa, sa nu uit... Nu uita ca PSD-istii, si mai nou, Crin "Chucky" Antonescu cred ca Basescu a castigat fiindca l-a ajutat nenea ala... Acu` daca ei sunt prosti, si cred orice argument care le poate atenua esecul, trebuie sa ne dam si noi prosti numai pentru ca ai dat-o tu in sofism?!! Hai ca esti simpatic. Ti pup. Pa!

5 comentarii:

  1. Calculele privind prezenţa la putere sunt eronate. Uiţi că, în 1996-2000, PNŢCD nu a guvernat singur, ba chiar PD şi PNL dădeau tonul guvernării. Ce să mai spun de faptul că ai uitat cel mai prezent la guvernare "partid" din România: UDMR.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pornesti de la un alt sistem de referinta. Eu am luat in calculk formatiunea politica cea mai puternica a vremii. Cea care conducea ostilitatile. In cadrul conventiei liderul de necontestat a fost PNTCD.

    De altfel liberalii afirma si astazi clar ca nu mai vor sa fie pe locul doi. PD-L inca era mic la acea vreme. Iar UDMR este o formatiune care se lasa folosita de toti.

    Nu poti nega rolul liderului in nici un domeniu. Nici macar in politica. Sunt convins ca acum ai o imagine mai clara. Si sa nu te mai poticnesti in dulcele nostru stil: hai sa complicam treaba, ca arata mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si inca un argument: PNTCD a platit oalele sparte exact pentru ca a condus ostilitatile. Ca o ironie toate urmarile masurilor corecte asumate de PNTCD si le-a asdumat PSD ca victorii.

    Cel mai bun exemplu? Iliescu era anti americani si NATO in Serbia. Constantinescu a dat drept de survol avioanelor americane. Ca urmare un an sau doi mai tarziu Romania intra in NATO.

    Iliescu a confiscat intern aceasta realizare. Dar a primit o palma din afaar pentru ca la ceremonie a trebuit sa stea langa Constantinescu...

    RăspundețiȘtergere
  4. frumos scris,imi place de Badea...dar parca am boala mai mare pe PSD.si nu ai gresit cu nimic in ce ai zis,si asta doare:))

    RăspundețiȘtergere