luni, 2 decembrie 2013

Victor Ponta, un Bou Mic, care se vrea Mare.


Tineti minte, poate, cei care ati mai prins UTC-ul? Copilul secretarului de partid de la fabrica de ciorapi, ajuns "mare" in UTC, care in permanenta isi vorbea colegii pe la profesori si la autoritatea partidului? Care lua numai 10 pentru ca invata pe de rost? Si care iesea la bal imbracat cu costum de pensionar, maro, si cravata rosie, iar peste isi punea nelipsita basca? Care recita poezii cu partidul fetelor pe care dorea sa le vrajeasca?
Ei, bine. Inseamna ca va aduceti aminte de Victor Ponta. Sau de ceea ce intruchipeaza el.
***
...întrebat dacă vreun coleg i-a cerut să se gândească la candidatură, el a arătat că "orice se poate discuta în cadru informal". Zice Realitatea .
Cu pasi mici. Asta e termenul pentru ceea ce a facut acest boulean lingator de cururi. La lins pe Neanelu. L-a lins pe Bombonel. Il linge pe Dragnea. Nu pot nici macar sa il acuz de ceva urit. De fapt el nu a facut nimic decit sa linga. E un viu exemplu de...inviere a societatii ante-lovilutionare, unde linsul de cururi ducea tovarasii de incredere aproape oriunde ai fi dorit sa ajunga. 
Boc macar era Gura Lui Basescu. Ponta e de alt soi. El e acolo ca sa se asigure ca ceea ce se doreste, se si pune in practica, dar intr-un mod in care nimeni sa nu stie cu certitudine CINE a facut ceea ce a facut. Dar in loc sa stea in banca lui, acest puradel de Dambovita incepe sa aibe pareri, idealuri mai presus de rolul sau de paratraznet. Sau poate ar fi foarte convenabil, din punctul de vedere al PSD, ca presedinte. Nu pot sti.
Interesant e cum se va potrivi cu dorintele numitului Antonescu Tufa... aaaa, Crin, care si el vrea. Au de fapt, aceaasi motivatie. "Pentru ca vor". Sint doi Doritori de Profesie. Intrebarea e care din cei doi va fi mai daunator pentru tara. Asta daca ceva ne poate prabusi mai adinc decit sintem.
Ponta, care VREA sa linga.
Antonescu, care VREA sa fie lins.
Nu, nu va lasati pacaliti de cretineli gen Udrea Presedinte. No way ca Ion sa o voteze pe Marie. Oricite vise erotice are Marie.
***
"Au existat şi huiduieli în public. E normal. Nu am aparatul de măsurat entuziasmul. Se întâmplă", a spus Victor Ponta. Despre recenta sa descindere la Tirgu Jiu.Eu ce vad e ca beizadeaua bouleaneasca incearca sa para ceea ce americanii numesc "Smartass". Nimic nu se ridica la nivelul intelepciunii partidului, nu-i asa?
***
Urmeaza niste ani interesanti. Pentru cei care inca mai cred ca NU ne putem face mai de cacat decit ne-am facut, ca neam: baieti, inca nu ati vazut nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu