joi, 17 ianuarie 2013

Vasile Blaga


"Nu. Eu cred că până la urmă clarificări politice din acest punct de vedere vor avea loc, dar deocamdată toate partidele au nevoie de clarificări interne. Şi sunt în această etapă toate partidele. Nu doresc spargerea USL, să rămână aşa. Împreună au reuşit să transforme nemulţumirile poporului român în voturi, împreună să plătească. Nu fac parte dintre cei care cred că mâine dimineaţă se va sparge USL şi va fi extraordinar de bine şi că PDL-ul va câştiga puncte stând cu burta la soare. Va trebui în fiecare zi să arătăm derapajele de la tot ceea ce înseamnă democraţie ale acestui Guvern. În acest moment, după câte ştiu, PNL-ul are un candidat la Preşedinţie. Va avea şi PDL-ul."
***
Vasile Blaga. Al doilea macrocefal, si cel mai proeminent, al PDL-ului. Deocamdata, macrocefalul sef al PDL-ului. De fapt, un melitzian, ajuns, printr-o serie de conjuncturi manipulate, politician. Nu, nu am sa va obosesc cu detalii despre cine sau cum a manipulat conjuncturile in cauza, din ce interes sau cu ce manipula. Am sa ma rezum doar la a comenta ...porumbelul iesit din capul cit un clozet al acestui cacanar.
Se intimpla ca uneori sa aibe dreptate, din pacate. Pina ciolanul nu va fi impartit, distribuit, sau redistribuit, pas de-a avea vreun inters catre vreo problema nationala, dinspre vreun partid.
Se intimpla ca cealalta banda de gunoaie, adica USL, sa ramina asa, spre ciuda, sau mai bine zis in ciuda a ceea ce i-ar place domnului Blaga, indiferent de ce afirma. Inca mai e destula carne pe ciolan, deci nu isi vor sari la git intre ei.
Se intimpla ca domnul Blaga, in ciuda si nemernicia dinsului, sa bage in aceeasi oala boborul cu Useleul. TOTI trebuie pedepsiti pentru ca nu l-au votat. "Ai dreptate, n-ai dreptate, militianul tot te bate". De ce poezioara asta imi trezeste cosmaruri si dorinte de-a da lovituri de cap repetate si apasate in gura politiei/militiei rRomane? Ca Boborul se intimpla sa plateasca de 20 de ani diverse voturi imbecile? Foarte bine, de aia e Bobor, sa isi plateasca voturile. Ca nu prea vrea, ca se jaluie ...mi se rupe! Sictir si plateste!
Se intimpla ca intotdeauna PDL a dorit sa castige puncte DOAR stind cu burta la soare. Altfel, nu am fi aici. E bine ca o da pe fata, cu toate ca pe nimeni nu va revolta asta. E rRomania. Merge orice.
Se intampla ca am fi foarte bucurosi sa semnaleze orice ...derapaj al actualului guvern, acest stimat domn Bleaga. Hmh, pardon, Blaga. Ne-am bucura si mai tare sa reuseasca sa descopere insa si un derapaj de care PDL-ul nu s-a facut vinovat la vremea lui. Dar nu va reusi.
Se intimpla ca, probabil, PNL sa aibe un catindat la presidentie. Lipsit de valoare, dar totusi acolo. Nu se intimpla ca PDL sa aibe unul, nici macar la fel de lipsit de valoare. Trist, dar actualul nivel al PDL e foarte jos. Oare din vina cui?
PS.
Americanii spun ca conteaza mult de care parte a armei te afli. Noi sintem romani, si nu avem arme. Deci, domnule Blaga, iti place sa fii de parte cealalta a penisului?(Deoarece penisul e ceva ce nimeni nu poate lua rRomanului.) Ia zi, pe sleau, asa, traiesti bine? Imi place sa vad marii oameni ai patriei, marile caractere de gen, intorcindu-se de unde provin, adica in balta cu broaste. La ei acasa. Unii pot fi convinsi ca un broscoi e o privighetoare. Din pacate, eu nu. Desigur, broscoiul ar putea invata sa cinte, sau macar ar putea dovedi bunavointa de-a incerca. Dar nu. Nici un broscoi nu va dori sa fie privighetoare. Dar va dori sa poarte pene. Lol, nu mai e vorba de "vrabia Mihai Viteazu". E vorba de "broscoiul Traian Basescu". Dar si aici se intra la categoria "vise, maica". Nici mama broscoilor nu va reusi sa ajunga vreodata sobolan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu