marți, 15 ianuarie 2013

Despre promisiuni

 Nationalistii Autonomi din Timisoara au primit vizite, perchezitii si alte delicatetzuri. Totul, pentru o promisiune. Dar ce au promis acesti dusmani ai boborului, acesti Balauri cu Jdemii de Capete? Au promis cite 300 de Lei( cu majuscula) fiecarei tiganci care se sterilizeaza. Pe bune, cu certificat, nu din gura, cum fac ei cam orice. Ce sa deduc eu? Ca unele promisiuni sint penale? Ca doar promisiunile pe care le doresc unii devin penale? Ca promisiunile incomode devin penale?
 Nu o sa va plictisesc cu doctrine nationaliste, speech-uri pro-rasiale, sau cu ceva aduceri aminte despre faptul ca (inca) sintem europeni. Ca si rasa, in nici un caz ca si tara, republica sau cum se numeste. O sa intreb doar atit: CIND au fost mascatii la vreun politician mult-prea-iute-promitator? Ca deh, daca promisiunile sint...penale, si ei au avut, probabil, de suferit. Deja parca il vad pe Basescu, deschizind usa mascatilor veniti sa-i perchezitioneze rezerva de visichi, pentru promisiuni false facute unui bobor intreg. Pe Ponta uitindu-se prin vizorul usii la mascatii cu mina pe sonerie, la bloc. Pe Primul Ciocardel Roz al Tarii, adica Nastase, nu il mai prea pot deranja...
 "Atitudine Anti-Tiganeasca". Mi-a fost dat sa o citesc si pe asta. Scrisa de un rRoman neaosh, mare literat, jurnalist si erudit. Pe deja-celebra VaxPulica....adicaVoxPublica. Sa raspund si eu un pic la asta, cu limbajul meu de pitecantrop si incult. Da, bah. Am o atitudine complet anti-ciocardeleasco-tiganeasca. Nu o atitudine anti-rRoma. Anti-tiganeasca, ai citit bine. Si, mai mult de atit. Am o atitudine anti-rRomaneasca. Si, da, am o atitudine pro-europeana, pro-romaneasca, pro rasa din care provin. Iti plac metisii? Ai fantezii sexuale cu negrese sau tiganci? Dinspre mine, e ok, ATITA TIMP cit le tii pentru tine si nu incerci sa ma obligi sa am si eu ...deranjuri stomacale de gen. Te deranjeaza o Romanie europeana, intr-un cuvint, te deranjeaza ca unii din noi nu doresc o rRomanie? Nu vad de ce. Tu traiesti deja in una, pe Dimbovita. Ce puii mei ai tu cu Romania mea? Sint Roman, vreau nu vreau, si asa o sa mor. Iar tu esti rRoman, de bunavoie, si, sper din tot sufletul, asa o sa si mori. Pentru tine, e o calitate dobandita, si, probabil, indelung ravnita.
 Domnule Cretan, vezi-ti in mortii matii de viata ta si adu-ti aminte de Iorga. Ne de motivul decesului sau, ci de faptul ca, la momentul decesului, avea in gura ceva ce ai si tu acum. Si vei avea pina la moarte. Nu, cu asta nu ma refer la gustul acru pe care il ai zi de zi in gura.
 Desigur, astept sa vad justificarea legala a perchezitiilor multiple efectuate de reprezentantii unei justitii autonome, independente, si foarte tendentios europene (atentie, oamenii aceia au facut o promisiune, nu au instigat pe nimeni sa se sterilizeze). Si, mai ales, rezultatele perchezitiei. Oare vor gasi droguri, precum au gasit simpatizantii Neanelului la Taranisti, in '90? Dar o sa vad doar musamalizari, penibilitati si abuzuri.
***
Cu alte cuvinte.
Buna dimineata, Romania mea!
Futu-ti gura matii, rRomania domnului Cretan!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu