luni, 23 iulie 2012

Da. Cam asta e tot ce putem spune. De ce s-a ajuns aici? De ce era asa de previzibil ca se va ajunge aici? De ce e asa de previzibil ca se va continua in acelasi fel, indiferent cine va castiga? Pentru ca indiferent de afirmatii, personajele ramin aceleasi. Pina si publicul ramine acelasi.
***
Trio. Trei grupari care presteaza la greu, cintind la flaut de piele. Exact ca acum niste ani. Ma rog, e vorba, de fapt, de un om si doua grupari. PDL poate fi scos din ecuatie. De fapt, ei au fost in afara ei, au fost in tot acest timp, doar papusile gonflabile ale diversi SRI-sti sau agenturishti ajunsi la dosare si putere. Dar in fond, toate cele trei parti doresc acelasi lucru. Direct sau indirect. BANII. NU va faceti iluzii, nimanui dintre ei nu ii pasa de noi sau de tara in sine. Ne scot astia afara din UE? N-are nimica, mai, ce, socialismul nu triumfeaza la noi?
***
Bai Basescule. Te pretinzi un om cu coaie. Ok, atunci de ce nu ai facut mai nimic din ceea ce ai afirmat ca vei face? Lasa-ma cu scuze de gen "mosteniri grele" si alte pishaturi pe varza de gen. Recunoaste. NU te mai caca pe tine, nu de alta dar pari pina si mai oligofren decit esti. Recunoaste ca ai facut fixpix, si nici nu ai avut de gind sa faci altceva. Nu ai de unde, esti un nenorocit de sef de post wannabe ajuns marinar, si , ulterior, politruc. Esti pur si simplu mult prea prost ca sa vezi dincolo de lacomie si mocirla de unde vii. Mi-a placut si faza cu "ei vor, dar nu-i lasa altii". Bai frate, cum puiimei au reusit sa "vrea" asa de pe ascuns incit nici macar ei nu s-au prins ce fac?
***
"Domnule" Ponta. Hrrrr....ohhhhh....oare de ce mi-e asa de greu sa alatur titlul de domn unui contopist? Ejti roshu, reprezinti lovilutia, fii precum marele vostru inaintas, celebru Che Pirtzara. Nu te ma namolii in pantalonii si asa destul de maroniti ai PSD-ului. Mica, mare, pe fatza sau spate, tot lovilutie, sau lovitura de stat se numeste. Oricit crezi tu ca nu va fi asa, iti va trage madam Merkel o m*** pentru asta de o sa ragai o viata cu alb.
***
Bai....Cri....Cri....errrrrr Preputz! Chucky de mina a doua ce esti! Nu merita nici macar sa iti pronunt numele de familie, e ca si cum m-as murdari. Taci. Pur si simplu taci. NU ma intereseaza ce vrei. De fapt, pe nimeni  nu intereseaza asta. Cel mai fain e ca banuiesc ca de cite ori te uiti in oglinda iti dai seama ca esti un nimeni , ale carui dorinte chiar nu intereseaza pe nimeni. Astea fiind spuse, fa bine si vireaz-o inspre cel mai intunecat loc pe care il poti gasi in ograda de unde vii.
***
Si acum o sa spuneti ca nu e nimic nou in ceea ce spun, si ca asta trimbitzam si acum doi ani. Ok, si asta nu va spune nimic? Inca unii mi-l lauda pe Baselator, altii pe Carlanul Xerox, insistind, de-o viata sa ignore diferenta intre "va face" si  "a facut". Chiar sintem blestemati sa NU DORIM ALTCEVA, ca neam? Pentru ca, de fapt, nu dorim altceva. Dorim doar sa fim saraci, jegosi, nedemni, si sa ne plingem de mila. Si, daca se poate, sa fim platiti pentru handicapul dovedit.
rRomanie, ma cac pe tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu