joi, 4 noiembrie 2010

Traian Basescu, La Multi Ani!




Dear Mr. President! Happy Birthday!
***
Traian Basescu, vajnicul nostru Presedinte votat democratic si fara frauda, implineste astazi frumoasa varsta de 59 de ani! Personal ii doresc toate cele La Fel De Bune Ca Si Cele Pe Care Le Doreste Si El Romanilor!
Ca sa imi dovedesc buna credinta, ii ofer si un tort. Acuma, deh, fiind criza, nu mi-am permis unul de la o cofetarie, dar gestul conteaza, nu? Si importanta e si compozitia lui, in acord cu vremurile si prestatia sarbatoritului. Iar la compozitie stam bine, sint cuprinse si ingredientele mesei normale prezidentiale, si ingrediente bonus, precum Coliva si Lumanarea. 3 in 1. Singura chestie pe care as prefera sa o faca altii, legat de acest tort, e suflatul in luminare si, pe zi ce trece, sansele sa se intimple asta cresc....
Intr-un cuvint, domnule Traian Basescu, The Wolfman iti ureaza La Multi Ani! Chiar si in acest fel in care o face, macar e sincer!


APRINDETI BRICHETELEEEEEEE! BASESCUUUUUUUUU!

2 comentarii:

  1. transmit pe aceasta cale dom-lui presedinte, un calduros "la multi ani" si un si mai calduros "alupigus".
    in loc de lumanare, mergea si o dinamita... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. La moment aniversar se cuvine sa uitam de crize si de accese!
    Cu toate ca personajul e mai mult decat sinistru, azi fac (din respect pentru mine) o exceptie!
    Dupa tot acest circ de nspe ani, cu voturi trucate, cumparate, cu "alese" maniere oferite, cu atatia specialisti si contracte (PE SUB MAANA BAGATE) , ar cam fi nevoie de o reparatie capitala!
    Mai ales de una morala...
    Fara slogane ordinare, populiste, fara masuri radicale ci doar o renuntare in bloc a acestei caracatite, a acestei camarille!
    Macar asa , istoria o sa-l mai inregistreze ca fiind "mai bun!"
    Se poate domn presedinte?
    Ganditi-va!
    ...

    RăspundețiȘtergere