joi, 7 octombrie 2010

Legea Pensiilor


Din nou, prietenul meu Basescu a facut exact ceea ce era de asteptat de la el. Adica, a dat-o la intors si s-a cacat pe el. Nimic neasteptat aici. Insa, de ce mortiimasii se intampla dinastea? Nu el sustinea sus si tare faza cu varsta de pensionare, pina acum? Brusc, si-a adus aminte ca femeile nu sint ca barbatii? Chiar si 58 de ani e o varsta ridicola de pensionare, pentru o femeie. Ce sa mai zic de 63? Cita mizerie, fatarnicie si lipsa de coitze... Dar, na, ce sa ceri de la un Cocalar?
Si sa nu indrazneasca sa imi spuna nimeni ca a contat pentru el varsta de pensionare a femeilor sau femeile in general. Tot ce a contat a fost pielea lui, si scaunul. Iar in acest moment, in care stie ca o data ajuns la vot, NU mai are sanse, va fi plin de "surprize" de gen. Nu m-ar mira sa se impace cu PSD, pina la urma, de frica a ce ar putea urma dupa inca 4 ani. Orice, oricum, oricit, numai sa iasa el in castig. Si, mai ales, sa "scape". Cacatule, trezeste-te! Aici e Romania, nu Basescia!

Un comentariu:

  1. in westul decadent varsta de pensionare se apropie de 67, altii ar vrea sa fie la 70 caci nu mai moare lumea ca inainte, toti traiesc pana pe la 90 ani lejer...noi nu avem problema asta, lumea crapa aici pe la 65-66, cam asta e speranta de viata in romania asta bulimica...

    la mine pe blog Iranienii cei cu frica de Allah si neiubitori de arme nucleare au fost infectati de evrei cu un virus sionist?!?!?

    RăspundețiȘtergere