luni, 4 octombrie 2010

Legea Educatiei


Lume, Lume! Boc se pregateste sa isi ia, din nou, raspunderea! Pai sa si-o ia, dar ce sa faca cu ea, o data luata? Probabil sa si-o introduca in rect, ca altceva nu are ce face cu ea.
La capitoulul "de ce", lamurim onor-publicul ca e vorba de Legea Educatiei. Care a ajuns in faza de "vreti-nu-vreti, ASTA e ce trebuie sa treaca", adica la asumarea raspunderii guvernamentale. Care, nici pina in ziua de astazi, nu inteleg ce inseamna. Ok, sa presupunem ca legea esueaza in aplicare. Ok, tot bun, ce se intampla atunci? Boc, se scuza si pleaca de la guvern? Macar daca. Dar in bunul stil, nici macar scuzele nu o sa le vedem. Nu mai vorbesc de reparatii, morale sau materiale, la stricaciunile pe care le produce o lege imbecila.
Oare de ce puiimei se mai chinuie? E aproape la fel de penibil ca si carcalacii care ii iau apararea "din principiu" pe VoxPublica. Si banuiesc ca stie si el asta, adica Boc. Dar il doare exact undeva.

Un comentariu:

  1. reforma invatamantului romanesc mai asteapta un deceniu...noi tot omul multilateral dezvoltat pe la spate il formam...

    RăspundețiȘtergere