marți, 7 septembrie 2010

Legalize It!

„Prostituţia există. Problemă a societăţii, cu valenţe complexe prin dificultatea abordării faţă de sensibilitatea comunităţii, prostituţia reprezintă un subiect puţin atrăgător şi controversat din punct de vedere politic. Socotită, rând pe rând, cea mai veche profesie, decădere morală, racilă socială sau sursă de profit, prostituţia rămâne una dintre realităţile societăţii contemporane. România nu face excepţie, cu atât mai mult cu cât traversăm o perioadă de neajunsuri economice, neîmpliniri sociale sau frustrări personale” spune "mesterul" Silviu Prigoana.
***
Haioasa intiativa si, pe deasupra, o buna sursa de venituri si locuri de munca pentru stat si oameni. La urma urmei, e si asta o meserie, foarte agreata la noi. Din pacate, din cauza vitregiilor legii si "ortodoxiei" comunistilor, deghizata in diverse alte specializari. Sint curios, oare partidele o vor trece, asa cum ar fi just, dupa cum merg lucrurile in tara, la statut? Dar Justitia? Dar Politia? Ginditi-va un pic, ce frumos ar suna: "Justitia Prostituata rRomana". Sau "Partidul Prostituat Social Democrat". Insa...
Roxane, you don't have to put on the red light... Noi stim. De mult!
***
Lasind de o parte misto-urile, o lege care sa legalizeze aceasta meserie nu va trece niciodata de Parlamentul Muncitoresco-Cocalar rRoman. Ar provoca prea multe divorturi(implicit cheltuieli), ar reduce prea multe sanse de re-alegere, ar pune pe tapet prea multe moravuri si...unele "lipsuri" la dotare.
***
Insa. Baiatul Prigoana e un tip tenace. Si pe cit pariem ca, dupa gunoi, a trecut la curve? Va fi interesant, chiar didactic, sa vedem cum va rezolva situatia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu