duminică, 19 septembrie 2010

Dreptul la autoaparare.


Doresc sa am dreptul, in mod liber, sa port o arma. Consider ca asta reduce sansele sa fim abuzati, jefuiti si umiliti.
Doresc sa ma pot apara de hotul pe care justitia il pune in libertate.
Doresc sa ma apar de politicianul care abuzeaza de mine, si de lege.
Doresc sa ma apar de mafiotul care e "prieten" cu Magistratii.
Doresc sa ma apar de cei ce vor sa imi inrobeasca viata in scop personal.
***
Doresc sa apar ce e al meu.
Doresc sa imi apar familia de tot ce am descris mai sus.
***
Desigur, voi fi acuzat din nou de extremism, de nazism, de violenta si instigare la folosirea acesteia din urma. Putin imi pasa. MSRP, efectiv! Prefer sa fiu considerat asa, decit las, oaie numai buna de exploatat, sau o victima sigura a Sistemului acestor escroci.Voi fi acuzat ca asa va creste infractionalitatea. Da. Va creste. In prima faza. Dupa aceea oamenii vor descoperi ca se pot apara. Iar politia noastra de burtosi, sforari si alcoholici se va transforma intr-o politie adevarata. Armata noastra, asa amarita cum e, va putea tine capul sus, si nu va mai fi doar un pretext pentru o adunatura de "ge'ali" care vor sa se umple de bani.
In felul acesta poate si politicienii, oamenii de afaceri si securistii vor considera ca nu e chiar prudent sa abuzezi de oameni, de avutul lor, si de viitorul lor.
Pina la urma, democratia americana mai sta in picioare doar din simplul motiv al liberei posesii de arme.
Iar cit timp nu iti poti apara libertatea, ea nu exista.
Revolta e justificata doar cind esti la pamint, si chiar nu mai ai alternativa? De ce? De ce nu ar fi justificata la o incercare de furt la nivel statal ? De ce nu ar fi justificata in fata amenintarii viitorului a citorva generatii ? De ce e dreptul la autoaparare negat si refuzat in mod constant ? Intr-o tara care nu te apara ? Intr-o tara care favorizeaza infractorii, abuzul si hotia ? Doar sclavii NU au dreptul sa se apere. Sintem, oare, priviti ca niste sclavi, pe o mare plantatie mioritica ? O plantatie de oi ?

4 comentarii:

  1. unde semnez pentru? sunt total de acord cu principiile autoapararii...elvetienii cica pot detine si mitraliere dar platesc o taxa mai mare pt ele....la noi doar escroci precum sov, nastase, diversi judecatori de rahat si corupti au drepul la arma...eu mi-as lua un pistol de 9 mm, pistol mitraliera Heckler & Koch, plus munitie aferenta..
    la mine pe blog detalii despre crearea de orase pt "nomazii" europei

    RăspundețiȘtergere
  2. Frate, cu mitraliera nu ştiu... Dar măcar un Carpaţi şi-un permis aferent de vânătoare a "cioarelor" bipede de Ferentari, Bărbuleşti sau Buzescu, mai că m-ar coafa...

    RăspundețiȘtergere
  3. no, poate aşa scăpăm România de jeguri...

    să dăm cu tasta pe pagină. bagă petiţia şi dă o legătură, ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. petitia e pe net deja. cei ce doresc, linkul e pe pagina asta.

    RăspundețiȘtergere