marți, 20 iulie 2010

Traditie, tradare, hotie. Punct.

E invidiosi vesticii. Si aia, cum ii cheama...UE? mai ales. Uite, cam asa sta treaba: justitia lor e oarba. A noastra nu. Ba chiar vede foarte bine. Vede scaparile din legi, vede dependenta genetica a rRomanului fata de furt, vede foarte bine locul ei de partea care trebuie a baricadei, adicatelea nu face alegeri gresite. Justitia nu e pentru oricine. Ca nu e de nasul pulimii dreptatea. Ce sa faca cu ea? Sa o vinda pe o bere si un picior in kur?
Si peste toate astea, mai are si un rol primordial in aceast colt de lume, asa jegos si slinos cum e el. PASTREAZA. Cum adica CE pastreaza? Pastreaza traditia. Traditia care spune ca Boierii e bogatii, iar oamenii saraci. NU, boierii NU e oameni. Ei e DEASUPRA Justitiei, intangibili. Cum adica de ce? Pai ce, Zeus putea fi amendat de grecotei cind le dadea cu traznetul pe chelie, numa de aia ca madam Hera nu-i dadea putza? Ce credeti, ca Zeus ala nu avea si el un Muschi care sa vrea ceva? Ba avea. Si voia.
Si uite asa, fiindca Justitia noastra e mai breaza ca a lor, nenorocitii si distrusii aia din UE or sa ne tranteasca iar un raport de justitie negativ. De ciuda, caci altfel nu imi iegzplic cum poti terfeli asa mandrete de justitie autohtona. Uaaaai....scuzele mele; trebuia sa spun Stabor? Rectific, rectific...
***
Cu astia doriti d-voastra sa avem o reforma, o lume normala, doamnelor si domnilor?!? Sa nu mai aud pe nimeni ca vaaaaai, PSD i-a adus pe astia in functii, ca vaaaaaai, multi sint in PRM, ca vaaaaai, acuma nu se mai poate face nimic. Basescu&Portocala Defecta au impus chestii ilegale cind au avut interesul, dar nu pot scapa de clica asta de jegosi? Hai sa fim seriosi, poate termenul corect e "nu se vrea" sa se scape. Personal, nu mai cred in vorbe. Iar faptele tuturor din scena politica demonstreaza o perfecta adaptare la acest sistem. Deci nu poate fi vorba de reforma.
***
Dar, of, iar am picat in desuet. In lipsa mea monstroasa de recunostinta fata de cei ce ne-au daruit VORBELE lor de Aor, eu mascaresc, aici, la greu, oameni integri, tatuci destoinici, si alti "alesi ai sortii". Rusine mie!
Sau nu?
*PS: a dreq bulgari macrocefali, iar ne-au luat-o inainte...

Un comentariu: