sâmbătă, 8 mai 2010

Explicatia tacerii Bocanesti


"Emile, taci! Esti prost si fricos! Si la cit ai mintit, riscam sa se intre lumea la idei, si sa se afle altele inainte de vreme! Mai bine le zic eu!"
***

Primul-ministru Emil Boc şi ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, lucrează în prezent la finalizarea scrisorii de intenţie la acordul stand-by încheiat cu Fondul Monetar Internaţional, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului. Premierul Emil Boc va face o declaraţie oficială abia după finalizarea scrisorii de intenţie.

Scrisoarea are ca puncte centrale măsurile anunţate ieri de preşedintele Băsescu, menite să ţină deficitul bugetar sub 7% din PIB, fără de care deficitul ar fi ajuns la 9%, se mai precizează în comunicatul Guvernului.

Şeful Executivului, împreună cu miniştrii Cabinetului, elaborează un plan de prioritizare a investiţiilor publice, în vederea susţinerii activităţii economice şi achitării a datoriilor restante către firme.

Zice Realitatea.

***

Chiar sint curios in fata a ce fapt implinit vom fi pusi iar, cit e de adinc rahatul de fapt, si ce au promis FMI-ului in numele nostru acesti baieti lasi, incapabili si mincinosi.

2 comentarii:

  1. Eşti tare, frate... Good Shit!

    RăspundețiȘtergere
  2. legile FEMOSAN ..... pe SPATELE cui au fost facute averile ? cati le pot JUSTIFICA in INTREGIME ??? cati Bani iesa afara din TARA ??? daca nu intra fiscul BINE in TOTI cu averi DUBIOASE atunci … 0 treime din averi sa fie folosite minim 2 ani de GUVERNUL COMPETENT … dupa care se da banii inapoi numai la cei care au AVERI justificate pana la ultimul leut…. voi conduceti RO … asa ca… primul pas- CREDINTA si PRUDENTA … si evitati sa cumparati alimente din market…ci mai mult de la TARANI … pasul 2 – circulati mai putin cu Masina personala Vaporul si Avionul … veti vedea niste REZULTATE

    RăspundețiȘtergere