miercuri, 24 martie 2010

Eternul Spectacol, divina Comedie...


Senatorul Voicu a fost internat aseara, pe motiv de tensiune crescuta. Taratataaaaa! Domnilor si doamneloooor! Haideti sa vedeti maimuta, faceti poze cu camilaaaaaa, pinguinul Tomsijerryyyy! Incepe spectacolul Circului Justitiei rRomaneeee! Sint chiar curios ce boala ii vor gasi acestei ciori bortoase. Abces perianal? Colici? Hemoroizi? Tuse magareasca? Nesimtire cronica? Sper ca nimeni nu isi face iluzii ca e chiar bolnav, in mod vizibil acest osinzat pleznste de sanatate. Numai trebuie sa il faca scapat cumva. Si, cum cam toate evidentele sint impotriva lui, mai ramine doar calea medicala. Punct ochit, punct lovit, si justitia rRomana va incheia si acest caz in mod glorios, cu o condamnare care nu se poate executa pe motiv de boala. As fi chiar curios cit o fi platit. Sau citi or fi platit pentru el. Cui au platit, nu mai e chiar asa de important, cei ce pot beneficia de asta sint destul de putini incit sa nu fie mult de cautat. Si as fi curios daca justitia va verifica macar certificatele medicale. Ca nu sint sanse sa le conteste. Hilar, dar imi aduce aminte de traficul cu "motivari" de pe vremea lui Ceausescu. In total consens, in spiritul conspiratiei la nivel inalt practicate la noi. Ce guvernare mondiala, ce stalinismo-kaghebism, ce Illuminati, masonerie? Ai nostri pun in umbra tot.
Duios, Anastasia trecea. In acest caz, putem zice: "coios, Garcea se tira". Si, clar de tot, "scarbos, Justitia o sugea". Nimica nou pina aici. Toate vechi, exact ca si circuitul apei in natura.
***
Avem o guvernare de dreapta, spuneti voi? Cred ca de dreapta tatucului, mai de graba... De De Gaulle, de Franco, de Margaret Tatcher a auzit cineva...?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu