duminică, 21 martie 2010

Catalin Voicu. O mizerie umana!

"Cătălin Voicu (n. 21 martie 1965, Bucureşti) este un deputat român, membru al Parlamentului României în legislatura 2004 - 2008 şi în legislatura 2008 - 2012. În legislatura 2004-2008, Cătălin Voicu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Guineea, Iran şi Egipt iar în legislatura 2008-2012 este membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Macedonia şi Siria.

A absolvit Şcoala militară de ofiţeri activi de transmisiuni de la Sibiu, Dreptul la Academia de Poliţie şi, între 1986-1997, a fost ofiţer activ, decorat cu Virtutea Militarã în grad de Cavaler[1]. Înainte de 1989, Dumitru Iliescu l-a ajutat să ajungă aghiotant al primului procuror general al României, Gheorghe Robu[1]. După Revoluţie, Cătălin Voicu a devenit ofiţer al Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) şi a fost avansat în grad doar de Ion Iliescu[1]. Acesta l-a şi decorat în două rânduri[1]. După ce a ajuns general SPP, a fost detaşat la Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT)[1]. Împreună cu generalul Dumitru Iliescu (fost director al SPP), Voicu a înfiinţat SC Agenţia Natională de Pază, Protecţie, Investigaţii şi Protocol SRL[2][1].

Este apropiat de Ion Iliescu, al cărui consilier pe probleme de siguranţă naţională a fost în vremea mandatului prezidenţial 2000 - 2004[2]. În 2003, a primit şi gradul de general, fiind reactivat[2]. În anturajul lui Voicu se află Viorel Hrebenciuc, coleg de circumscripţie electorală în Bacău[2].

În 2004, Cătălin Voicu ajunge deputat, pe listele PSD Bacău, organizaţia condusă de Viorel Hrebenciuc[1]. În 2008, gruparea Viorel Hrebenciuc - Marian Vanghelie a vrut să-l instaleze pe Cătălin Voicu în funcţia de ministru de interne[1]. Premierul Emil Boc s-a opus din cauza trecutului său controversat[1].

Numele său a fost vehiculat în afaceri controversate, inclusiv primirea unui credit de 64.000 de dolari de la Bancorex[2].

În 11 decembrie 2009, Cătălin Voicu a fost pus sub acuzare de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru două infracţiuni de trafic de influenţă[3]. Acuzaţia a fost că în cursul anului 2009 ar fi „pretins şi primit sume de bani de la oameni de afaceri, pentru soluţionarea favorabilă a unor cauze civile şi penale, aflate pe rolul organelor judiciare”[2]. Procurorii anticorupţie au dispus faţă de inculpat măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile[3]. La data acuzării, era vicepreşedinte al Comisiei pentru apărare din Senatul României[2]."

Conform Wikipedia.

***

Acest om, mai bine zis aceasta mizerie baloasa si obeza, fost Garcea, e SENATOR. Vicepresedinte al ditai COMISIEI DE APARARE. A rRomaniei, fireste, altundeva nu ar fi avut sanse, poate nici macar in Congo. Nu are sens sa imi pierd vremea enumerind aici nici "calitatile" nici "realizarile" acestei fecale umane. Nici macar cele ale oamenilor care l-au sprijinit sa ajunga acolo. Ma minunez numai ce fel de oameni i-au oferit votul lor, ca el sa poata fura mai departe, sub acoperirea legii. O sa spuneti ca e pe duca, ca l-au inhatat procurorii si o sa infunde puscaria! Fals! Nimic mai fals! Cu legile actuale, si cu portitele lor lasate absolut intentionat de toti politicienii din '90 pina acum, vom ajunge la prescriere inainte ca procurorii sa fie in stare sa alcatuiasca o acuzare coerenta. O stie si el. O stiu si procurorii, o stim si noi. Iaca, facem un pic zavera, ca pe perioada asta posturile la stat sint labile, chiar si in justitie. Si cam atit. Oare cum se simte Basescu, sau Boc, stiind ca pot sa le-o suga la astia? Sau obisnuinta dobindita de ei pina au ajuns unde au ajuns i-a facut imuni la muie? "Ce nu te omoara, te face mai puternic!" zic americanii. Iar felatia nu a omorit inca pe nimeni.

***

Totusi. Acest om a fost votat de cineva. La Bacau, ca si pe Hrebe. Priviti un pic poza dinsului, fata de infractor de drept comun, de sef de sala in birtul garii. Eu nu l-as lasa nici sa stinga lumina, de frica sa nu fure intrerupatorul. Arata de parca e dintr-un film cu oameni ai strazii, atit doar ca are cravata. Dar si pe aia o poti gasi la tomberon. Nu pot decit sa spun ca e un exemplu clar si fatis de cum "alesul" reprezinta electoratul din zona in care a candidat! rRomanii mei, la mai mare!

2 comentarii:

  1. Mi-am permis sa te preiau integral,cu indicarea sursei .Daca deranjeaza,sterg threadul. Ar fi insa pacat
    http://absurdistansubfalduritricolore.wordpress.com/2010/03/21/magistral-si-mahmur-printre-fantome/

    RăspundețiȘtergere