vineri, 26 februarie 2010

Pe Blockstart: noul Partid De Stinga


Tot aud ca ni se pregateste un misterios partid nou, taman de stinga. Hm-hm. Cit timp exista un PSD, ce ar mai putea fi de stinga? Dar, cu un pic de gindire, gasim un raspuns si la aceasta dilema. Cu cine vor sa faca acest partid? Cu Miky Spaga si Culita Tarita? (de ultimul am si acum impresia ca si-a batut joc popa, dupa ce i-a cotzait mama, daca l-a botezat asa!) Deci, e clar. Aceste doua Ninje batrine vor sa arate ca pot sa o faca in continuare, doar ca cu mina stinga. Nu imi explic alt motiv, caci cu atare personaje, credibilitate ioc. Mai ales pe post de port-drapel. Sau e o smecherie. Absolut nebuloasa. De-a sparge PSD cu ea. Numai ca nu vor mai confisca o revolutie, vor confisca un socialism. Principalul la o chestie de gen e sa aibe ce confisca. Va fi un partid capitalist feroce, cu o masca de socialism. Considerind ca la ei spaga se numeste capitalism. Adica, capitalizeaza spaga, probabil.

Nu, sa nu ne inchipuim ca oameni ca si Cristian Diaconescu vor avea alt rol decit cel de papusi, acolo. Ca sa lansezi un partid, e nevoie de bani. Iar banii sint la Miky si Culita. Whateva, sint curios cine i-a prostit si pe astia doi, nu vad succesul unui nou partid de stinga, niciunde si nicicum.

Oricum, nu fara un celebru "sarac dar cinstit", cu zambet de Dacie.
***
Ninja - pe japoneza inseamna "hoteste".
***
De-abia astept sa aud de primul congres al acestui Partid al Ninjelor batrine si Rosii. Probabil se va tine intr-o camera de hotel... hai, treaca de la noi, un duplex... nu de alta, dar in parc daca se intalnesc, risca sa-i bata pensionarii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu