duminică, 7 februarie 2010

Meoritza... ejti cu minte?


Am vazut o chestie haioasa azi dis-de-dimineata. O capra, spunea pe Realitatea, cit de norocosi sint romanii ca nu sint verificati pe internet la angajare. Hm. Cica e interesant ce idei ai postat, cit de cuminte te dai pe net. Oare asa sa fie, domnilor angajatori? Pai atunci eu propun altceva. Faceti-va ciobeni! Oaia e oaie, poa' sa ninga, poa' sa ploaie! Nu musca, e cuminte, si behaitul ei poate fi foarte usor ignorat. Si foarte important, Meoara produce ce produce cu mult prea mici investitii. Deci e rentabila. Ma rog, unii dintre voi s-ar putea sa comentati ca meoara are tupeu sa vrea sa manince iarba, si pentru aia trebuie dusa la camp. Adicatalea nu maninca prin... simpatie, inductie sau alimentari energetice paranormale. Deci, tot are un pic de tupeu, sa vrea ceva. "Cum, nu...e de la sine?"
Propun o solutie salvatoare, care ar degreva patronatu' pina si de la cheltuielile cu cautatul pe internet a ceea ce face anagajatu'. "Certificatul de Meoara". Adica, un certificat eliberat de specialisti, care sa ateste daca esti Meoara, au ba. Adica, daca esti destul de las, fricos, marsav, prost si placid ca sa fii comod diversilor sefuleti, posesori de cel putin 4 dani peste centura neagra la Incapacitate, sport national favorit al rRomanilor. Evident, Meoara ca sa intre macar in calcul, la obtinerea certificatului, trebe sa aibe ea insasi centura neagra la alt sport-rege, si anume, Acoperitul cu Acte, cu indici de eficienta mari, raportati la viteza, densitate, si abilitate la Fals. Si sa nu uitam de Certificatul Energetic al Meoarei. Trebuie sa fie consumator de clasa AA+, adica sa se hraneasca cu aer, ganduri si minciuni. De dorit ar fi un consumator de clasa AAAAAAAA+, care in timp ce maninca, sa si cace bani, ca magarul din povestea Nemtilor.
Iar, cind toti vom avea Certificate de gen, abia atunci vom fi demni de epopeea rRomanului, celebra Meoritza.
***
In scurt timp, tara asta se va numi, din Romania, Birocratia. Iar rRomanii, se vor redenumi CeiPracticBuniDeNimic.
Bai, "costum&cravata": sa-mi luati mielul la trinta, ca oaie de la mine nu vedeti!
***
Me No Meoara.
Do You?

Un comentariu:

  1. capra aia era cumva simpatizanta psd? la ei am mai auzit ideea de a fi controlat la IP si blog pt a vedea daca tu corespunzi profilului de leguma inculta care voteaza traditional cu psd...

    te astept si la mine pe blog unde Betivii de rusnaci ne ameninta cu nuclearele!!!

    RăspundețiȘtergere