miercuri, 3 februarie 2010

I can smell fear...

Maine e ziua hienelor. Marea adunare, marele meci... As vrea sa spun ca nu e important pentru tara, dar as gresi. E foarte important. Din pacate. Cit timp oamenii inca gindesc intr-un anume fel, PSD are inca sanse. Va castiga gerontrocratia reprezentata de Ilici Bergovici si slugarita de Bombonel? Va castiga gasca de escroci de Bucuresti, cu papusa lor, acel prost al targului numit Geoana? Va castiga echipa din teritoriu, reprezentata de mos Manivela? Vom avea parte de un meci pe cinste oricare va fi situatia. Personal, cred ca echipa actuala si-a cam mancat traiul. Iar cea pensionara, pina si malaiul. Toti au nevoie de OAMENI. Iar asa zisa divizie "B". S-a saturat sa dea cu subsemnatul la smecheri sau pensionari, pe gratis, iar banii sa mearga intotdeauna la altii. Acestia din urma au priceput ca azi rege e Banul, nu Politicianul. Iar la o victorie masluita, gen Gioana plus Vanghelie, s-ar putea sa asistam la o migrare rapida inspre PDL, PNL, sau chiar la un partid nou. Aproape pot mirosi frica noii generatii de-a iesi din joc, in caz ca ramine linga un partid de looseri. Numai sa plece e o hotarire grea, daca in PSD au functii, altundeva sint nimeni. Deci, inca o tura de hai-rup, pina la acces la ciolan. Mi-a placut declaratia... hai sa-i zicem cel putin "grijulie" a lui Ponta legata de suspendarea lui Popeye Kakanarul.
We'll see tomorow. Eu mi-as dori sa nu se inteleaga, PSD se sa sparga, si mai presus de orice, tov. Ilici sa moara ca un ilustru necunoscut. Cum ar fi si cazul, dupa masura prestatiei negative kominterniste. Insa, ma tem ca nu vom avea noi norocul asta. Stiu si ei, foarte bine, ca daca se ajunge la asta, si gasca e risipita, ceilalti escroci portocalii o sa-i halesca cu tot cu fulgi. Alt motiv pentru care frica o sa-i tina impreuna. As paria pe Manivela, maine. Insa, mai stii, cu lunga traditie de tradari in partidul lor, la ce vom asista?
In orice caz, orice trandafir pe linga care trec incepe sa miroasa rau, a frica si fecale.

Un comentariu:

  1. nu "moare" ăştia măh, nu mor niciodată. sunt hiene şi politicul de economic nu se separă niciodată, colaborare dintre oamenii din terţele prtide a funcţionat tot timpul în spatele circului de faţadă şi dacă se sparge (din nou) partidul, chiar au şanse mai mari să iasă (iarăşi spun "din nou) mai întăriţi, cum de altfel au mai făcut-o.
    Geoană e clar terminat însă Iliescu rămâne vulpoiul din spatele multor sforării... nu-l vom vedea - din păcate - niciodată unde îi este locul: nu uitat ci...încuiat.

    RăspundețiȘtergere