miercuri, 13 ianuarie 2010

"We got rockstars in the Whitehouse..."


"We got rockstars in the Whitehouse
All our popstars look like porn
All my heroes hit the highway
They don't hang out here no more..."
(Steve McQueen- Sheryll Crow)
***
Nu imi pot reveni de ris. Dan Bittman la Ministerul de Finante. Nepatrunse sint caile finantistilor rRomani. Aproape la fel de nepatrunse ca si prostia lor. Inteleg ca au avut nevoie de papagalul de Andrei Gheorghe ca sa para seriosi. Cu toate ca nu vor reusi. Dar Bittman ce sa faca acolo? Sa cinte despre Raza de Lumina De Dincolo De Nori, cind se va explica poporului ca exista si viata dincolo de moarte, dar inainte de asta trebuie sa platesti? Caci TREBUIE.
Dar cum toate metodele clasice de
a duce cu muzicuta au esuat, probabil incearca Ad Literam faza. In stilul asta, va urma probabil numirea Danielei Gyorfi la Ministerul de Turism, pentru promovarea turismului sexual. A lui Sisu la Interne, la droguri. Si probabil a Copilului Minune la Guvern, ca purtator de cuvint al celuilalt pitic, sa cinte de inima albastra pentru jalea neamului intru preamarirea hotiei politice. Deh, piticii intre ei.
Cum nu mai au CE sa-i zica rRomanului, probabil incearca cu cintatul. E tenace baietii...

7 comentarii:

  1. Ce pana mea l-au pus pe idiotul ăla la Finanţe? Să cânte "Bani vorbesc" cetăţeanului?!?!?! Nu că Gheorghe ar fi mai prejos.
    Eu nu-l înghit pe Bittman.
    Încep să cred că se formează echipa Apocalipsei :|
    Mai rămâne s-o pună pe Zâna Surprizelor la ministerul Sănătăţii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai mai oameni buni nu este destul ca copiaza piese sa vedem aici ce mai copiaza....si subscriu la Kiwi Freesky...traim intr-o tara in care nimeni nu stie ce se intimpla in urmatoarea secunda dar sa mai stii si ce vor sa faca ai nostrii guvernanti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai, nu fiti rai, imi place Bittman dar sa-l lase in plata Domnului pe tarlaua lui... Sper din toti rarunchii sa aiba dimensiunea personalitatii lui si sa refuze cu demnitate. Dar cand ma gandesc ca este si el roman...

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt pur si simplu in "extaz".....incredibil!!!! cum meseria ma face sa injur zilnic finantistii am ramas fara grai.....chiar azi am avut o spetza data in aplicare de mai marii finantisti, iar acum ma simt .... de fapt nu ma mai simt...:))) Daneeeeeeeee!!!! sa nu-mi iei niciodata fiscalitatea, fiindca atunci am sa mor de focul tau....:)))
    am ajuns de rasul curcilor....subscriu la ceea ce spune Zeppam si sa aiba un dram de luciditate, desi......"banii vorbesc", nu-i asa Dane?

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă nu-i chema A. Gheorghe şi D. Bittman, ci Ion Ionescu şi Gheorghe Popescu şi erau doi tembeli, cu ce era mai bine ?

    RăspundețiȘtergere
  6. nu era mai bine. era mai bine ca domnii de la ministerul respectiv sa se lase de prostii.

    RăspundețiȘtergere
  7. hmmm...'om vedea ! acu' două minute am scris şi-o mai fac encore une fois : mie personal îmi place mişcarea lui Vlădescu.

    RăspundețiȘtergere