miercuri, 13 ianuarie 2010

...cainii latra, pe urs il doare-n c**!

Incet-incet, cu discutii despre buget, despre guvern, despre Madam Udrea, si multe altele, un subiect a disparut complect din vizor. Tineti minte micul amanunt, referendumul legat de numarul parlamentarilor? S-a asternut o liniste totala asupra acestui subiect, inclusiv din latura castigatoare a politicii rRomanesti. Si ma tem ca asa va si ramine. Insa, cu sau fara referendum, trebuie sa constientizam ca costurile rezultate din acest mod de-a face capital electoral al Marelui Kakanar le vom plati tot noi, asa, cum sta bine politichiei neaose, pe sestache. Si uite asa, de fapt, NU ar m ai trebui sa ma mir ca niciodata PIB-ul nu se regaseste in buget. Un lucru au invatat bine politicienii nostri de la bancile venite sa faca afaceri in tarishoara noastra: TOTDEAUNA poti adauga cheltuieli mascate. Fara nici o legatura cu subiectul platii, evident.
***
Si noi tacem.
Ca intotdeauna.
Ma si miram ce e cu bugetul asta superauster, taieri masive, faze.
Chestia e doar ca cei care au sprijinit campaniile NU sint Europa Unita. NU te poti baza pe bunul lor simt ca sa-i furi pe fata. Caci ei habar nu au nici macar cum se scrie BUN SIMT. Deoarece nu sint ingeri. Chiar deloc. Si e stiut ce fac dracii cind ii superi. Ei, orice v-ati inchipui ce ar face cind ii superi, e nimic pe linga ce pot face cind NU le intra banu'!

2 comentarii:

  1. Am cosmaruri numai cand ma gandesc ca au dat de gaselnita aia de a cumpara terenuri pentru a le amenaja pentru golf... 'Ti-ai dracu' de derbedei, ne spuneti in fata ca suntem prosti. Ma caznesc de cateva zile bune sa gasesc o metoda sa scap de frustrarea de a nu putea face nimic impotriva talharilor !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bugetul nu e votat inca. Si este nevoie de el. poate ca asta le este planul. dar eu m-am saturat sa astept.

    Oricum baietii par depasiti. Gheorghe si Bittman la Finante? Ma umfla rasul. Dar mai tare imi vine sa urlu.

    Trebuie sa ne aparam. Si a sta pe bloguri pare a nu mai fi destul...

    RăspundețiȘtergere