miercuri, 20 ianuarie 2010

Sofatul haotic si politica.

Mare zarva in PSD. Precum confratii sai cu un singur neuron, singurul camionagiu al tarii posesor de DOI NEURONI, ameninta cu solutia aplicata de confratii sai la momente de isterie si restriste. Depasirea coloanei, no matter victimele, regulile, sau siguranta partenerilor de trafic. Mitrea ameninta inclusiv cu o scindare a PSD in cazul in care se umbla cu Vanghelii la viitorul congres, iar echipa de Bucuresti incearca sa se impuna in mod fraudulos sau prin fente si manipulari. Cu toate ca am o deosebita scarba pentru trecutul, si, daca caut, in mod sigur si pentru prezentul celebrului Domn Manivela, nu ma pot impiedica sa salut acest gest. Poate ca e un semn. Si poate ca ar fi cazul ca... mhmmm, "domnii" de la Bucuresti sa se prinda ca cantecul cu "provincia" e cam la ultimele note. Conform definitiei, o provincie este ceva cucerit, ceva posedat. Ideea ca un oras poseda o tara ar fi bine sa se incheie. Poate fi vorba de consens, de o colaborare, de convietuire. Dar cam atit.
Domnilor politicieni, politruci, patroni, si, cu tot respectul, neam de capuse. Priviti tara asta asa cum este. Ca o casatorie. Intre o parte productiva. Si una neproductiva. E simplu. Cind partea neproductiva sare calul cu tupeul, se intampla un divort. Iar in acest caz partajul va fi doar teritorial. Fara pensii alimentare.

Un comentariu:

  1. Bine zis. Un oras nu poseda o tara. Mi-e ciuda ca nu imi vin mie ideile astea. :))

    Astia trebuie sa dispara. Si pe rand inlocuiti cu altii... Care? De unde? Nu stiu... Poate repopulam Romania cu nativi din vestul Europei. Asta ar fi o sansa...

    RăspundețiȘtergere