vineri, 8 ianuarie 2010

S-a pierdut un primar!

De la sarbatori, primarele Tomisului e de negasit.
Ne-a avertizat el, candva, ca daca Geonel va pierde, va iesi de pe scena vietii politice...
Dar nu am crezut ca o va face! Suntem usor nelinistiti.
(O mica minciuna nu se pune). Pana una-alta, printre alte preocupari, are de condus un oras. In principiu. In fapt, a renuntat de mult la a o face.
DNA, ANI, ANRMAP ii cotrobaie prin ograda, iar lui se pare ca nu-i pasa...
„Dorm foarte bine noaptea. M-am obişnuit de cinci ani de zile”, spunea jurnalistilor.
Pe om l-a cam ajuns lehamitea, s-ar parea. Bani pompati intr-un candidat ineficient, un presedinte potrivnic, controale peste controale, procese, sezon slabut, proiecte neincepute si nefinalizate etc. Numai ca un oras atat de mare si important are nevoie de un gospodar. Ceea ce 'mnealui nu mai e cam de multisor, de la primul mandat. Poate ca ar fi bine sa ramana si sa se bucure de milioanele de euroi in liniste Brazilia, a doua lui casa, taramul purificarii si al vietii paradisiace... Si sa-l lase pe altul sa se ocupe si de cei peste 300 mii de oameni pe care inca ii mai intereseaza soarta orasului lor...
P. S. Aducatorul nu va primi recompensa.

4 comentarii:

  1. Sunt constantean si sunt intru totul de acord cu toate cele spuse si scrise de tine, domnule, in postarea aceasta!
    Fara dubii, "dom primar" tre sa renunte cat de curand la toate functiile, la privilegiile si la aceasta caracatita mafiotica ce a instaurat-o peste tot in oras!
    Si, tine minte ca nu o spun si o scriu ca as avea ceva personal cu 'mnealui, insa Radu Mazare a dezamagit profund, pe absolut oricine( incepand si cu categoria cea mai productiva, aducatoare de voturi -pensionarii)
    Acum , intelegi de ce este la al 2-lea mandat, cu mentiunea ca ambele le-a obtinut inca din primul tur, cu o majoritate zdrobitoare (dacxa nu ma insel ceva peste 60-65 la suta)...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai, draga Zadkielix, normal ca am dreptate, ca respir acelasi aer cu tine, vad orasul nostru cum e lasat in paragina si toti banii se pompeaza in clanul primarului sau cel mult ne scoate ochii cu trei lulele-trei surcele in Mamaia... Sa speram ca se vor trezi si pensionarii si nu il vor mai vota, ca noi astia mai tineri ne-am lamurit de mult ce-i poate pielea... (Papillon e o EA!)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este!
    Merci pentru confirmare!
    Nu de alta, insa, de ceva vreme aveam impresia ca as fi dereglat sau as fi exagerat!
    Numai eu vedema lucrurile asa cum sunt si, in cercul meu de cunoscuti, aveam tupeul si fara de caterinca, COMENTAM , asa cum ma exprim pe blog, fara de menajamente!
    Imi pare bine de cunostinta, m-melle Papillon, daca imi permiti sa ti spun asa!
    P.S
    Daca ai placere si timp, arunca 1 privire si pe ceea ce mai scriu si eu!
    Oricum, treaba , adica "afacerea" cu Mazare nu e nici pe departe a fi incheiata! Si, fara a fi prooroc mincinos, pronostichez ca nu va mai prinde al 3-lea mandat!
    SI nu o scriu sau o spun bucurandu-ma, ci doar constatand "maretele" lui realizari!
    Toate bune si sa auzim numai de bine,in orasul nostru, Constanta!
    :)
    P.P.S
    Astept si alte articole semnate de dvs.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc ca ne citesti. Suntem mai multi cei care scriem regulat pe aici. LMN, Pappy si eu... Trebuie sa luam atitudine fata de ceea ce este in jurul nostru. Suntem cetateni. Nu putem fi indiferenti la ce fac cu noi astia de ne conduc... Numai bine!

    RăspundețiȘtergere