joi, 14 ianuarie 2010

Boc: King for some Days, Fool for Eternity."Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat astăzi Decretul pentru promulgarea Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe."

Zice Realitatea.
***
Adica, piticul ajunge rege, sau ma rog, se va crede rege pe perioada vacantei turmei de escroci nationali. Voua a ce va suna asta? Mie imi aduce aminte suspect de tare de celebrele ordonante temporare de pe vremea lui Ilici Bergovici, cind diversi premianti erau exceptati de la diverse taxe, iar legile oprimatoare erau promulgate pe sestache, in 5 minute. Intrebarea este ce ne pregateste acest Pitic Silfilitic, aflat permanent cu limba-n fundul Marelui Kakanar?
***
Si, as pune si eu o mica intrebare celor ce au votat actuala putere: vazind ce se intimpla, prin ce difera Basescu de Iliescu? Prin faptul ca se lauda ca face, in timp ce Bergovici tacea? Caci amandoi de facut nu fac nimic pentru tara asta. Perpetueaza doar sistemul. Al rRomaniei lor, evident, doar nu era sa lucreze pentru Romania noastra, a tuturor...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu