marți, 1 decembrie 2009

Timisoara Forever!


Deci, primirea celui Simplu a fost pe masura.
Si, a se observa ca nu doar "golanii" si "asocialii" din NdB au scandat si urlat. Chiar si cei antibasescieni, chiar si multi oameni care nu aveau in rest treaba cu politica au fost acolo. Si impotriva.
Nu zic, momeala PSD a fost pe masura, insa ma asteptam ca Ciuhandu, om trecut prin mult in politica sa manifeste mai multa prudenta.
Domnule Ciuhandu, va asteptati ca un comunist, in speta un Mitica sa ne acorde Autonomie Economica si Financiara? Chiar puteti crede asa ceva...?
In locul dumneavoastra m-as fi gindit de n ori inainte, caci in caz de teapa si mandatul dvs. cam risca sa o ia pe calea sambetei. Timisorenii nu uita.
In orice caz, precum ma asteptam.
Huiduieli.
Timisoara NU e rosie.
Si nici NU devine.

2 comentarii:

  1. In primul rand" La multi Ani! " - si nu pentru "ziua nationala, romanism, bla, bla , bla..." - doar pentru tine ... si atat!
    Apoi, legat de ce ai expus mai sus... Mi-e teama ca nu exista optiuni...
    Spui ca Timisoara nu e rosie si nici ca nu va deveni....ok, de acord.... Atunci nu-i ramane decat sa devina portocalie..... este oare asta o optiune intr-adevar? eu cred ca este doar o chestie de nuanta....

    RăspundețiȘtergere
  2. Timisoara nu a fost rosie nici macar pe vremea cind altii il votau cu osirdie pe Neanelu, prin '90, dar mai acum. Portocalie? Da in felul in care si Pappy e portocaliu. Adica de nu mai poate!

    RăspundețiȘtergere