miercuri, 2 decembrie 2009

Imparteala, facuta de "tovarasi si pretini"...


Baiatul mai moldogot asa, Crinut pe numele sau, a rostit un oarecari procentaj al guvernului, de asteptat, de altfel. Si anume, juma PSD, juma PNL+U de Mere. Deci, daca era pe bune, ar fi fost o treime la fiecare. Numai ca nu e. Ceea ce incepe sa imi miroasa a aranjament facut inca dinainte de alegeri. Halca majoritara, cu ministerele importante strategic: PSD. O halcuta, adica un sfert, pentru pastrarea imaginii de pluripartit: PNL. Prostiile, la cei uzi mereu. Deci, vom avea un Guvern Rosu, cu premii de consolare albastre si niste urme neimportante, care ies la spalat, verzi.
OK.
Tot bun, pina aici.
Insa, Iohannis a afirmat sus si tare ca face el guvernul.
Deci, in mod logic, cite ZILE de prim ministru ii dati?
Sau.
Avind in vedere impartirea 50-25-25 procente, cine va avea primul ministru?
Si cit de independent mai e atunci Iohannis?
***
Pe intelesul tuturor:

Ori Iohannis e pastrat doar de ochii lumii, pina dupa alegeri, ca sa fie dat jos imediat pe motiv ca guvernul nu corespunde politic, procentual. Si atunci e ceea ce cred eu, si anume TOATE aliantele PSD sint apa de ploaie. Minciuni cu zambetul pe buze. Praf in ochi. Metode KGB.

Ori Iohannis va avea un guvern hotarit de PSD, ceea ce ridica serioase intrebari despre reala lui integritate si loialitate. Si mai ales, despre independenta lui.
***
Aseara, un balos isteroido-schizofrenic se agita ca sprayul la Antena 3, incercind, prin holbari repetate, guitzaturi sugrumate si diverse onomatopee sa desfiinteze ideea ca ar exista cripto-comunism.
Asa, usurel, observam urmatoarele:
In LINISTE, PSD o ia deja inspre celebrul lor DOAR NOI!
Deci, la 20 de ani de la revolutie, avem inca un partid comunist, cu metode KGB-iste.
Mircea Badea, esti o pula!

3 comentarii:

  1. Mie nu-mi miroase a bine ce fac băieţii ăştia, sincer să fiu... În ceea ce îl priveşte pe Mircea Badea prefer să mă abţin, în amintirea mamei sale care mi-a fost profesoară de română în şcoala generală...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai cum sa miroasa a bine? Cand e clar ca ne prostesc pe fata? Mai ales cu faza de la Timisoara pe 1 Decembrie. S-a vazut clar ce ne asteapta cu PSD!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum o dai, tot de certuri şi hârâieli o să avem parte.
    'ai de curu' nost' ! :(

    RăspundețiȘtergere