duminică, 13 decembrie 2009

Partidul Liber si Grabnic Schimbist Maghiar

Preeecum baanuit la el.
Mark O'Bella veeenit, predat si pe armee, si pe caal, nem mai fost primu-n ardeal, si vrut doar fost primu' la guuvernat.
***
Cu arme si bagaje nu e doar o figura de stil, deoarece au acceptat fara sa negocieze nimic. Poate fi o dovada de grabire inspre csolan, dar poate fi si o mica asteptare la cotitura, in scop de strins de coaie pentru a obtine mai mult.
***
Oare ce o fi zicind Gionel acum?
Ez nem szep, huliganok? Boszmeg a lofasz!
E drept ca de cind a reprimit babuinu-n curte, trebuia sa se astepte la dinastea. Insa, cum e prost, nu-l pot banuii de atari ginduri. Hmmmm, daca ma gindesc mai bine, nu il pot banuii macar de ginduri. Daca chiar apare vre-un gind in intunericul profund din craniul sau gros, asa, ca o luminita indepartata, cred ca se scapa in pantaloni, crezind ca are un orgasm...
***
Deci, pe Poll Position alaturi de Basescu, primii si cu voia dvs. cei dintai, echipajul in haine verzi, gasca lui BarkoMela. Nu pot zice, baietii astia au un oportunism al lor, de ne-taiat nici macar de cei mai tari politruci. Si, normal, ma tem ca nu se prea poate avea incredere in ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu