duminică, 20 decembrie 2009

NU VI SE PARE CA IN PSD SUNT CAM MULTI... TIGANI?

Am gandit mult daca sa scriu sau sa nu scriu acest articol. Pentru ca oricat as incerca sa il coafez tot va fi catalogat drept rasist. Asa ca am sa las toate fineturile de o parte si am sa va intreb de-a dreptul: voua NU VI SE PARE CA SUNT CAM MULTI TIGANI IN PSD?

De mult rumeg aceasta idee. De cand regele Cioaba si-a maritat fata si nas le-a fost un secretar de stat PSD. Nu mai tin minte exact care: Bogdan Niculescu-Duvaz sau Doru Ioan Taracila. Aceasta nunta s-a soldat cu un mare scandal: mireasa, aflata sub varsta majoratului a fugit din biserica.

Mare scandal. International. Baroneasa Emma Nicholson, a intervenit si le-a cerut socoteala tiganilor. Raspunsul tiganesc ma socheaza si astazi: "Noi avem legile noastre!" Suspect, baroneasa a tacut chitic dupa o vreme. Presupun, nu am date concrete, ca i s-a oferit un cadou. Substantial. Si sa nu uitam de incidentul "Madonna"...

De atunci incoace am inceput sa casc ochii mai atent la ce se intampla. Tiganii au inceput sa puna mana, violent, pe centrele marilor orase. Pana si unul din prefectii de Timis, Ovidiu Draganescu, a avut o ciocnire cu ei. Dupa aceea, cand nu a mai avut postul care sa il protejeze, omul s-a mutat la Oradea cred...

Vanghelie si Voicu nici macar nu se ascund. E clar ca sunt tigani. O recunosc si se mandresc cu asta. dar daca stai si te uiti atent, cunoscand care sunt particularitatile fizice ale rasei tiganesti, vei descoperi ca sunt ceva mai multi. Doar ca sunt scoliti, spalati si frezati... Daca printr-un exercitiu de imagine ti-i inchipui fara coafura si dusul de dimineata, poti intui multe.

Voiculescu, patronul antenelor, dupa aceste atribute este in opinia mea, clar si fara echivoc, tigan. Asa s-ar putea explica si prezenta pe Antene a atator tuciurii cu atitudine de obraznicaturi slefuite. Ca de, sangele apa nu se face. Umbla vorba ca si Ion Iliescu (dupa mama) si Adrian Nastase ar avea ceva mosteniri genetice create in mizeria satrei...

Suspecta este si sutinerea generala pe care PSD o are de la tigani. Nu toti. Dar majoritatea. O mana o spala pe cealalta nu-i asa? Poate asa ne-am explica acum mai multe: de ce infractionalitatea in radul tiganimii este mereu scuzata sau scuzabila prin acuzarea acuzatorului cum ca ar fi rasist?

Nu mi-ar fi greu sa cred ca o comunitate unita, precum cea a tiganilor ar fi capabila prin adunarile alea ale lor, (stabor) sa ia tot soiul de decizii pentru ca sa puna mana pe Romania. Si cum ar fi putut altfel mai bine decat punand mana pe economie? Si care e metoda pe care o stiu ei cel mai bine? FURTUL.

Pentru toate aceste ar trebui sa existe si un mobil. Va voi da cel putin doua. In primul rand faptul ca au nevoie de un teritoriu. Si l-au gasit: Romania. In al doilea rand ar fi razbunarea. Pentru tratamentul pe care l-au primit de-a lungul secolelor. Mai tineti minte expresia "daca nu esti cuminte vine tiganul si te fura" Expresia isi are originea in fapte reale. Ce ziceti de ameliorarea rasei? Ati vazut tigani blonzi sau cu ochi albastrii nu?

Tiganii isi dadeau copiii la orfelinate. De acolo se recrutau viitoarele cadre ale Securitatii in vremea comunistilor. Ma intreb daca decizia aceasta nu a fost cumva luata in staborele tiganesti. Parte a unei strategii pe termen lung. La fel ca si educarea la cele mai inalte nivele a altor copii din cadrul comunitatii tiganesti.

Imi suna si mie stiintifico-fantastic, dar multe intrebari "DE CE? isi capata un raspuns astfel. Si invazia manelista. Si invazia telenovelelor cu tigani. Si lipsa de constiinta din PSD. Si crimele savarsite cu sange rece. Si smecheria adusa la rang de politica de stat.

Tiganii, dupa cum bine spunea Lucian Mandruta intr-un articol, sunt in cautarea unui teritoriu. Romania si noi romanii suntem sub asediu, daca stam sa ne uitam bine in jur. Stiu ca risc multe scriind aceste randuri. Risc sa nu fiu crezut de romani si risc sa intru in vizorul "rromanilor"... Dar inchipuiti-va macar cum face un englez sau un danez diferenta intre "rroman" si roman...

Apropo, ciudat cum, in vremea lui Iliescu, tiganii au devenit rromi iar cand s-a trecut la reforma monetara, leul a devenit ron... Si va intreb inca o data:

NU VI SE PARE CA IN PSD SUNT CAM MULTI... TIGANI?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu