marți, 1 decembrie 2009

Cum mint "raspandacii PSD? Uite asa: prin omisiune!

Cand argumentele nu mai tin, pesedelacheii recurg la subterfugii sau metode subversive. Induc subliminal idei. Semn ca sunt antrenati. Si cand toti fac aceeasi miscare in acelasi timp inseamna ca sunt si organizati, intrucat comunica intre ei.

Metoda este buna. Pentru ca aruncand cu pietre si noroi in adversar, atentia este distrasa de la adevarata problema: PSD! Caci daca dai perdeaua de fum la o parte si pui TOATE argumentele, pro si contra, pe masa, PSD si GEOANA nu au cum sa reziste. De aceea am mari indoieli in ceea ce priveste "dezinteresul" celor care fac propaganda PSD.

Foarte interesanta afirmatia raspandacului PSD: "eu de fapt votez anti-basescu". Astfel incearca sa demonteze din start ideea ca el de fapt nu este neaparat un "raspandac", si sa castige credibilitate... Aceasta afirmatie vine de obicei dupa ce "raspandacul nu mai are nici un argument ca sa combata. Oricum are argumente putine. Tactica insa este buna. Face mult zgomot si zangane din oale cu putere Ca sa ne distraga atentia de la ceea ce este important. In parte le merge. Dar spre marea si placuta mea surpriza nu destul!

Dovada este faptul ca opinia generala a strazii este NU PSD si NU GEOANA. Ei insa insista sa dovedeasca exact contrariul, chiar si pe acest blog. Ii las sa faca ce vor pentru ca sustin democratia. Chiar si pentru ei. Nu alerg sa inchid blogul pentru cei care nu sunt de acord cu mine, asa cum fac ei de exemplu... Dau semne ca sunt diperati... Saracii "raspandaci" PSD... Cunosc sentimentul. L-am avut din 1990 incoace. Dar nu le plang de mila. Caci le facem un bine: NU VOTAM PSD! NU VOTAM GEOANA!

Cum cea mai buna aparare este atacul, o alta metoda comuna folosita de "raspandacii" PSD este sa te acuze de ura impotriva PSD... Ca si cand asta ar fi ceva rau! In sfarsit au spus-o mai bine daca as fi putut sa o spun eu! Caci este bine sa uram TOT ceea ce reprezinta PSD. Pana la nivel de ADN. Pentru ca niciodata sa nu mai vedem oameni murind atunci cand cer insistent o viata mai decenta!

Am sa va dau numele catorva pagini de web ale unor "vajnici aparatori" care au fugit de pe Facebook sau au blocat accesul la pagina lor pentru oricine ii contrazice. Ii trec cu rosu, culoarea ce ar trebui sa o aibe in obraz. De rusine... Dati click si intrati direct pe paginile lor.
..

1. George Serban
2. Marius Mina
3. Dragos Sorin Nicula

Aceasta lista o putem completa cu descoperirile voastre. Pe acestia trei i-am descoperit sapand printre randurile de pe Facebook. Toti "raspandacii" PSD au aceeasi placa, alcatuita din mereu cele trei elemente, si mereu aceleasi "amnezii", manifestate prin OMISIUNI care nu sunt greu de demontat si nu rezista la o analiza atenta:

1. Basescu este mitocan

Aceasta este placa favorita ca sa distraga atentia de la bubele din capul PSD.
Demontare: OMIT sa spuna ca de fapt PSD ESTE PROBLEMA pentru ca IN PSD SE AFLA VINOVATII PENTRU CRIMELE DIN DEC. 1989 SI MINERIADE.


2. Basescu apara interesele gruparii sale

Demontare: OMIT sa mentioneze ca, in rest, TOATE INTERESELE GRUPURILOR FINANCIARE SUNT ACUM IN TABARA PSD si OMIT sa aminteasca faptul ca "momentul ZERO" cand a inceput atacul impotriva lui Basescu a coincis cu momentul in care Basescu a dat in vileag BILETUL prin care TARICEANU CEREA FAVORURI PENTRU X.

3. Basescu are atitudine dictatoriala

Demontare: OMIT mentionarea ca daca votati PSD ii puneti IN POZITIA DE A PUTEA TERMINA PNL SI PD-L PENTRU INCA 20 DE ANI afirmatie facuta chiar astazi de Mircea Geoana la Ploiesti! Asta da democratie: 40 de ani de comunism si 40 de ani de PSD! (parca aud deja urale prelungi...)

Intrati dand click pe numele respectivilor ca sa vedeti cam ce ineptii si cata mizerie pot arunca pentru a-si atinge scopul. Incercati sa lasati si un comentariu. Intrucat ei sustin ca sunt cei destepti. Cred ca vroiau sa zica "baietii destepti". S-a cam terminat tarlau pentru ei... Pana aici.

NU VOTAM GEOANA! NU VOTAM PSD! ORICE AR FI!


Suntem multi. Suntem uniti. Si, foarte important, nu suntem intimidati! De aceea sunt disperati sustinatorii PSD. Stiu ce urmeaza sa se intample. Stiu ca li s-au terminat privilegiile si banii veniti usor... Multi trebuie sa plateasca pentru crimele lor cu ani grei de puscarie... De aceea tremura si se zbat...

Cine vrea sa traisca toata viata ca un caine? Tu cititorule vrei? Sunt sigur ca nu! Dar pentru asta trebuie sa si facem ceva, nu sa asteptam sa ne dea PSD. PSD ne va da exact ceea ce ne-a dat in ultimii 20 de ani: DISPRET!

De aceea dam incepand cu 6 decembrie semnalul ca s-a terminat si pentru PSD si pentru "raspandacii" comunisti, si pentru doritorii de furajare preferentiala:

NOI NU VOTAM
PSD!. NOI NU VOTAM GEOANA!
PA, PA BAIETI...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu