joi, 10 decembrie 2009

blowjob ipotetic


Circula o legenda.
A casetei video detinuta de El Baselator.
Si compromitatoare de Gioane.
Pe care Patapievici s-a gasit sa o comenteze.
Pare-se ca caseta sus numita contine una bucata Geoana, in extaz blowjobistic.
Si Gionel, si Baselatorul neaga macar ca ar exista asa ceva. Dubios, caci chiar Basescu a pomenit de ea.
Sa-l fi luat pe Patapievici gura pe dinainte?
Sa fim seriosi, blowjob e una din desfatarile secolului. Pina si oameni ca Geoana sau Marinarul Patriei o practica sau o aplica.
Atunci unde e faza?
Probabil, faza e CINE cinta la flautul onorabilului domn Geoana. Si ceva ma face sa cred ca numele de familie a executoarei nu era tot Geoana.
Ocazie cu care doamna Mihaela s-ar putea sa afle ca presedintii au microfon la care cinta si altii. Si altele.
Ceva ma face sa cred ca caseta exista, si are exact continutul declarat de d-l Patapievici.
Ma tem insa ca domnul Geoana stia de ea. Iar colegii de partid NU stiau de existenta ei.
Si ca, dupa ce declaratia domnului mai sus numit a ajuns la urechile doamnei Geoana, domnul omonim poate sa isi aleaga un hotel si un restaurant bun. Desigur, din acel moment poate sa isi ofere flautul spre executarea a multiple simfonii. Exact atitea cite vrea el. Si il tine portmoneul.
Nu, nu cred ca faptul ca sotia dinsului nu stia are vreo importanta strategica. Insa faptul ca colegii nu au stiut, s-ar putea sa aibe si mama importantei. Alde Hrebe nu sint placut impresionati de surprize de gen. Pentru ei ar trebui sa fie foarte interesant de stiut ca Prostanacul e cu adevarat asa de prostanac incit sa se lase filmat. Si, in momentul in care afla de filmare, sa taca. Caci numai un prost ar banui ca caseta aceea a ajuns direct la Basescu. A ajuns acolo dupa ce Geoana nu a platit. Sau nu a platit destul. Pestii nu iarta tepele.
Uite cum un pic de sex oral poate dauna total la stabilitate. A rRomaniei, fireste. Ca doar nu a domnului Geoana...

LE:
Patapievici pare ca incepe sa o dea la intors. Deci, clar, l-a luat gura pe dinainte. Frica insa, pe dinapoi. Bravos, baiatule!

3 comentarii:

  1. Da, Romania a votat. Gata. A iesit Basescu. La mustata. Bucurie mare la juma’ din ciupalacii cu cetatenie romana, jale mare la cealalta jumatate. Si dupa ce trec si bucuria si jalea, trece si criza? Daca din urne iesea Geoana si dimineata, nu numa’ seara, trecea criza? Acuma, ca i s-a dat continuitate lui Basescu, tara asta o sa devina brusc functionala? Institutiile publice or sa mai incurce alocatiile si indemnizatiile mamelor la schimbarea de soft, or sa mai greseasca pensii, or sa mai someze la plata proprietarii de masini care au platit tot ce era de platit… sau nu? O sa ma duc pe la ANAF sau pe la orice alt ghiseu nenorocit powered by statul roman si o sa dau de functionare numai miere si lapte, pregatite sa ma ajute sa-mi rezolv problemele si constiente ca eu platesc pentru salariile lor? Daca parlamentulRomaniei o sa aiba acum un singur dormitor o singura camera, ma ajuta pe mine, cetateanul, cu ceva? Or sa faca legi mai bune sau or sa faca legi proaste mai repede? Imi scad impozitele sau iar ma someaza la plata desi le-am platit, ca sa ma doara inima odata la 3 luni, pentru ca ei au “plan” de colectare? O sa am stabilitate legislativa ca sa pot sa prevad ce urmeaza sa fac, daca pot sau nu sa angajez oameni sa ma ajute si astfel sa mai hranesc pe cineva si sa imi fie mai usor si mie, sau o sa am iar legi facute peste noapte, cum deja m-am obisnuit? O sa ma culc in siguranta, calma si cu toate puse la punct si o sa ma trezesc cu un impozit anuntat matinal, ca sa nu-i dau de cap o vreme si sa am de ce munci pana la 3 noaptea si aproape sa nu-mi mai vad copilul in incercarea de a-mi crea propria stabilitate intr-o tara in care legile sunt ca nisipurile miscatoare? O sa-mi pot totusi deduce TVA-ul si benzina pe masina care este de firma, luata pe firma, inscriptionata cu abtibilduri cu brand-ul firmei, folosita pentru firma si treburile firmei, de la intalniri la evenimente, pe care uneori si destul de rar, ca viata mea e incalcita intre munca sa pot trai decent si munca pentru statul roman care ma spoliaza, o mai folosesc si ca sa imi care 3 pungi de cumparaturi de la real? Deci faptul ca a iesit Basescu si nu Geoana sau ca ar fi iesit Geoana si nu Basescu… conteaza? Faptul ca romanii sunt pasional impartiti si se cearta intre ei si se rup prietenii si se arunca insulte pentru niste indivizi cu interes zero pentru viata si binele nostru… conteaza?
    Nu.
    In Romania nu conteaza omul de rand. Nu contati. Nu contam. Niciunul dintre noi nu face nici cat o ceapa degerata decat in masura in care cotizeaza la stat ca sa aiba astia de unde fura. Astia azi se pupa, maine se scuipa si noi muncim la fel de mult, noi facem banii pe care se bat ei in campanii electorale.
    Mi-e atat de sila.
    Nu ma mai intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Precum am mai zis. Ei au castigat. Noi am pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da. Au castigat. Deocamdata. dar noi am invatat ceva. Ca putem si ca trebuie sa luptam impotriva lor.

    Nimeni nu este scutit de critica. Nici Traian basescu. Acum obligatia lui morala este sa fie ceea ce ne-a promis ca este.

    Am dreptul sa cer orice. Pentru ca presedintele Traian basescu ne este dator noua tuturor, fiecaruia in parte. Pentru ca noi l-am ales pe el, nu viceversa.

    RăspundețiȘtergere