joi, 26 noiembrie 2009

Trambitzasha rosie


Ieri imi arata o amica si colega de munca un mesaj (azi am aflat ca l-a primit si o alta persoana din institutie) care m-a amuzat. Nu m-a scarbit, ca deja la cate imi vad ochii si aud urechile de cateva zile... sunt imuna. Am trecut prin fazele enervarii, protestului, nesimtirii, dezamagirii, ingretosarii etc... Doamne, cat mai trebuie sa suporte inima asta...
Asadar, reiau. Imi arata mesajul care suna cam asa: "Dupa-amiaza la realitatea va fi mazare in direct. Uitati-va si anuntati si alte cunostinte".
Nu este poate iesit din comun ca primesti astfel de mesaje cu iz electoral, s-a mai intamplat...
Ceea ce il face mai special, chiar si decat faptul ca este vorba de Petit-Pois - primarele-leguma (personajul de legenda care ne-a sarat viata noua constantenilor de ani buni, la concurenta cu Marea Neagra, de avem tensiunea mare si capul umflat deja!) este ca... mesajul este de la consiliera domnului ferches, actualmente deputata. Asadar Trambitzasha nu a putut rata momentul sa isi ajute seful si protectorul, si implicit partidul-tomata aflat acum la rascruce de ulite... Sa inteleg ca este o usoara disperare in tabara?

3 comentarii:

  1. Masinaria comunista e la lucru. Mult zgomot. Si minciuna. Si multi lachei retarzi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da de ce nu i-ai tras una ca sa-i sara ruju` de pe buze si sa ramana in ceata produsa de praful fardului?!!

    RăspundețiȘtergere