marți, 10 noiembrie 2009

To Base. with love.


Ludovic Orban, adica primul Vicepresedinte dintre Vicepresedintii PNL, a facut duminica o afirmatie...interesanta, ca sa nu zic tendentioasa:

"Eu as rezuma asa: cine voteaza cu Basescu, alcoolici, tiganii [...] prostituatele, probabil, desi ma indoiesc ca prostituatele vor vota cu Basescu, avand in vedere cum arata"

Domnu' Orban, asta e o predare a armelor inainte de termen? Caci daca e asa, Darth Mahalagius, adicatalea Basescu, va castiga din primul tur alegerile, dat fiind numarul astora...
***
Conu' Crinutz, va roaga noi, maaare atentie cu gasperul asta! A lucrat ca inginer stagiar la "Izolatorul Târgul Secuiesc" (1988-1990). Are experienta in izolari, se pare. Sa nu va izoleze!
Nincs san , deci vigiasz!

3 comentarii:

  1. Mda... A incercat si a dat cu batul in balta... Rau de tot...

    Am eu senzatia sau adversarii lui Base, dun dorinta de a-l bate in alegeri, au inceput sa fie mai mahalagius decat el?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai sa fim cinstiti: daca-i sa adoptam un etalon al "mahalagismului", conu Crin liberalul ar fi cel mai indicat, de vreme ce in saish'pe de cand freaca bancile parlamentului cu dosu', n-a iesit in evidenta cu nimic altceva in afara lu' "Huo!", "La oase!" si "Pe ei, pe mama lor!" - chit ca adversarii s-au schimbat periodic: Iliescu, Nastase si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista, Basescu.
    De aici putem dezvolta in sensul ca Vadim=3xCrin, Becali=2,5xCrin si tot asa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei, conu' Crinutz are dedicatiile lui, la noi. I-am dedicat si o bancnota, intr-un text anterior.
    In alta ordine de idei, domnule AdarM, bine ai venit!

    RăspundețiȘtergere