joi, 19 noiembrie 2009

Las' ca vin eu cu gasca...


"Aseaaraa te-am asteptaaaaaat...
Si tu n-ai veniiiiiit..."
Cel Simplu, adica Geoana, a incercat o smecherie marunta. Si care lasa se se vada nesiguranta gastii rosii.
***
"Traian Basescu, Crin Antonescu si Sorin Oprescu au refuzat pe ultima suta de metri sa participe la dezbaterea electorala organizata la TVR, invocand nerespectarea conditiilor stabilite de comun acord de echipele de campanie ale candidatilor si presedintele postului public, Alexandru Sassu. In cele din urma, dezbaterea principalilor candidati de la TVR s-a anulat.
Echipele de campanie ale principalilor candidati la alegerile prezidentiale de duminica au repurtat ieri adevarate batalii pe tema participarii la dezbaterea de la TVR. Detaliile tehnice ale confruntarii pareau a fi batute in cuie in jurul pranzului, insa spre dupa-amiaza, confruntarea din jurul dezbaterii a luat o turnura neasteptata, inspirata parca dintr-o schita de Caragiale. Traian Basescu si Sorin Oprescu au anuntat ca nu se vor prezenta in studioul TVR, in conditiile in care conducerea postului public a schimbat regulile jocului pe ultima suta de metri. Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu l-a acuzat pe Alexandru Sassu ca face jocurile PSD, impunandu-le candidatilor o dezbatere in formula extinsa, de sapte (primii cinci clasati plus Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali), in ciuda faptului ca initial se convenise sa participe numai primii cinci. In acest context, Lazaroiu a cerut demisia de urgenta a lui Sassu si a subliniat ca formatul cu sapte candidati a fost propus marti de seful de campanie al lui Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc."
Sursa Romania Libera.
***
Meciurile se mai joaca si in deplasare, nu doar pe teren propiu,bre domnu' Geoana! Asa sa stiti!
Simplitatea ta, bah nea, e dovedita pina si prin aducerea celor doi carcaleti ca sprijin. Nu reusesc sa ma prind ce a fost in mintea ta cind ai pus la cale asta, ai crezut ca trei idioti zbiara mai tare decit unul singur...? Sau ai crezut ca cu astia doi o sa ai patru coaie, din ce tu nu ai nici unul? Trei persoane, patru coaie, cam asta ar fi fost suma, oricum.
Nu pot spune ca e doar inca un exemplu de prostie a politicianului roman. Sau baga de vina asta. Caci de la tine ma asteptam.
Caci esti prost.
Esti prost pina si pentru un Retro Mosfilm Fraier din partidul din care faci parte.
Prea prost pina si pentru babele care mai voteaza PSD.
***
Si ma tem ca Alexandru Sassu are o cariera scurta in fata, in postul care il ocupa, dupa unele chestii date pe fata ieri.
***
Whatever.
Intrebarea este:
Acest dobitoc de Geoana chiar se asteapta sa castige alegerile?

4 comentarii:

  1. Aşa s-ar părea, că Geoană speră... Speri, mata, da' speri degeaba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Astia nu prea par a fi gasca de cartier, ci sunt bine inarmati... Trag in noi ca la poligon. Haha...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, se asteapta si, daca intra in turul 2, o sa le si castige. Asta e tara ce-avem, cu asta ne mandrim.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cred ca spera sa adune atitea incit DATA VIITOARE sa para mana cereasca...

    RăspundețiȘtergere