joi, 20 noiembrie 2014

Din putza gindirii celor Uzi Mereu.

 Gyorgy Frunda, aceasta curva boanghinoasa, e una din cele mai interesante relicve ale politicii rRomanesti. A reusit sa se strecoare sub toate domniile, indiferent de culoarea lor politica,de gasti sau pretenii,  pe pozitii avantajoase. E foarte adevarat ca curvelor nu le pasa ce culori poarta, atita timp primesc bani.
Pe moment, acest ungur boanghinos e ceva consilier de Monta.Nimic mai putin de asteptat de la PuieMonta Cel Nepatat, decit sa isi aleaga ca si consilier un om acuzat deja ca a actionat impotriva intereselor nationale. Mina in mina cu toata clasa politica, daca tineti minte afacerea ANI.
Si iata ce zice acest ciot de pula verde:
"...penitenciarele romanesti sunt suprapopulate si ca aceasta problema trebuie rezolvata. In mod calm, trebuie redactat un alt proiect de lege de gratiere a infractiunilor mici, a infractorilor primari, care au comis gainarii, infractiuni mici, cotidiene si care fiind la prima condamnare, poate statul sa le intinda o mana de eliberare, de reeducare sociala si prin asta sa rezolve si problema suprapopularii penitenciarelor"
***
Pun si eu o intrebare de bun simt:
CINE hotaraste care sint infractorii mici?
Buey Frunda, hülyeséget ce esti, crezi ca mai e ca pe vremea lui Neanelu?
NU o sa abuzati de o lege de gen? Ba da. Din primul moment, si din toate pozitiile. Normal, oral si anal. Si nu va mai crede fix nimeni ca aveti buna intentie.
*** 
Deci sa iau un caz concret. Daca parlamentul lu' kkt hotaraste ca Voiculescu, de ex, e un "mic" infractor, si evident, la prima abatere, el poate fi eliberat doar in baza la atit? De cind problema rezolvarii infractionalitatii se rezolva prin gratieri? Bine ca sint bani pentru ca toti alesii pulii sa tot faca drumuri pe motive inventate afara. De ce nu faceti puscarii cacatilor? Mai dati si de lucru la oameni. Se numeste "dezvoltare", Politia rRomana, alta banda de infractori, macar face ceva quasi-util. Si anume ii tine inauntru.
***
Inca o data: exista o deosebire esentiala intre un maghiar si un ungur. Ei, in acest caz avem de-a face cu o curva ungureasca nespalata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu