miercuri, 5 noiembrie 2014

Curvele ramin curve chiar si dupa moarte

Iliescu macar era un produs sovietic.
Original si patentat.
La aceast reprezentant al rasei subumane de curve din care se trage el, nu e cazul.
Aud ca PMP va merge cu....Ponta.
Eram curios doar CIND va declara asta.
Pentru ca de 2 ani in coace nu face decit sa le dea totul pe tava.
***
Si totusi, multa lume se intreaba de ce il urasc eu asa de mult pe acest om, provenit dintr-o clasa sociala care deobicei imi provoaca cel mult dispret si ignorare.
Iar raspunsul e simplu.
NICIODATA nu a facut ceva cu gindul la tara sau oameni.
Ci doar cu gindul la portmoneul lui.
Nu e decit inca un jegos catarat pe spatele natiunii pentru a intepa banul public mai bine.
Dar e un jegos de o teapa aparte, care foloseste intrepusi.
Pe de alta parte, e un tradator innascut, dupa buna traditie sudista.
Si-ar vinde-o si pe mama-sa pe doi lei. Presupunind ca cineva ar avea ce face cu ea.
***
Situatia de astazi i-o datoram in totalitate si intregime lui.
Desigur, multi au sa se grabeasca sa ma injure, pentru ca "Basescu a facut" si blabla.
CE a facut, doamnelor si domnilor, altceva decit sa isi mature dusmanii personali, si sa ne vinda asta drept justitie?
Nu am vazut nici un fel de actiune DNA impotriva lui Berceanu sau Videanu, care deh, sint niste sfinti ortodocsi numa buni de pus in rama si biserica. Nu am vazut nici un fel de actiune mai serioasa impotriva mafiei drumurilor. Si am vazut cele mai cretine si discretionare abuzuri de la Iliescu in coace.
De fapt, suspectez ca acest exit a lui e planuit de mult, iar declinul PDL s-a intimplat in urma faptului ca a fost sacrificat cu buna stiinta pentru a-i salva lui curul bubos. Nu ca PDL ar fi niste sfinti, din contra.
Desigur, sint foarte multumit ca DNA i-a gabjit pe unii, dar ce-ar fi daca ne-am gindi ca acei gabjiti s-ar prea putea sa fi avut dusmani in sinul propriei gasti, iar blatul sa fi fost facut de El Baselator cu supravietuitorii, viitorii invingatori, dinainte?
***
Lasati-ma in pula mea in pace cu independenta DNA. NU exista asa ceva.
In rRomania, toti Politaii sint hoti iar Justitia e o curva avida dupa bani.
Iar ce se intimpla acum nu e decit aparitia unei noi garzi care o asasineaza, pe la spate, pe cea veche. 1989 din nou pe ecrane.
Basescu nu a facut decit ce face orice curva cinstita. A ales partea care ii garanteaza pozitia in schimbul ajutorului. Si hai sa nu fim copii si sa credem altceva. Pentru ca. La un spagonaut arestat, se gasesc rapid 2 sa ii ia locul si sa plateasca eventual si mai mult.
Iar pentru Basescu, garantarea imunitatii post-alegeri e ceva vital.
Nu, nu va sovaii un moment sa intre in PSD pentru asta. Pentru ca PMP e o gluma proasta, cu curve nespalate.
***
Una peste alta, avem de-a face cu o situatie atent orchestrata si blatuita de la inceput. Chiar regizata sa se intimple asa. 
Considerind accesul acestui om la DOSARE, oare cine a pus totul la cale?
O sa imi ziceti ca servicii, ca Ponta, ca kkt.
Fals. Fixpix, doamnelor si domnilor.
Pentru Ponta el a fost de la inceput un aliat nesperat si providential.
Credeti ca in PSD nu sint oameni care jinduiau ce aveau rechinii batrini? Sau ca au vre-un repros de constiinta in a-i injunghia pe la spate? Va spun eu. NU. Dusmanii, teatru tv? Ce inseamna asta, la pozitia lor? Va spun eu. Exact ceea ce este de fapt. Teatru pentru Pulime. Indiferent cite clase sau scoli are Pulimea.
Implicarea "batrinilor" in procese de ce credeti ca se intimpla, la un moment la care oricarui angajat DNA ar trebuii sa-i fie frica sa se atinga de PSD-isti?
Credeti ca generatia lui Ponta are rabdare sa moara babalicii?
Credeti ca cei ce sponzorizeaza si emit facturile la toata mascarada asta, si anume clasa de ....biznismeni ai rRomaniei, asa cum e ea, are rabdare de tot soiul de activisti imbuibati, cu pretentii de regi?
Si sper ca sinteti deacord cu mine ca cel mai simplu raspuns la o intrebare e deobicei si adevarul, nu?
***
O vina comuna insa trebuie sa ne asumam. Si anume aceea ca acest semidoct imbecil si gingav a ajuns ce a ajuns pentru ca si noi am fost niste oi proaste si am acceptat acel "rau mai mic".
Pentru ca ei nu au nici un fel de problema cit timp e pe bani.
Banii nostri ofc. Pentru ca intotdeauna e vorba de bani. iar singurele locuri de unde mai pot veni sint la buget, deci e vorba de banii nostrii. Pentru ca e singurul loc unde rRomanul, sub pedeapsa cu inchisoarea, e NEVOIT sa plateasca pentru lucruri de care nu are nevoie. Pentru ca pentru asta e batalia. A ajunge in pozitia de-a te sili legal sa le platesti mizeria. Si nu e putin lucru.
***
Nimic pe lumea asta nu justifica perpetuarea acestei situatii. Pentru ca de fapt, avem de-a face cu o gasca care actioneaza coordonat, inca se si impart pe partide, pentru a creea iluzia unei democratii.
Imi pare teribil de rau sa vad ca oameni pentru care am avut respect si preitenie se lasa prinsi in asta, si imi mai si fluturau timpenii de gen "dreptate" pe la nas. Nu, nu imi pun intrebarea cit din asta nu a fost teatru si interes. Ma doare-n cur, e viata lor. Cum am si ajuns sa ma doara tot acolo de parerile lor. Sper doar ca in vre-un an, cind totul va iesi la iveala, sa isi aduca aminte cu cita aviditate i-au dat limbi in cur la acest jegos, si sa vada cit de tare ride el atunci de ei.
***
Si acum, ce ar trebuii sa speram? Ca divizia C va profita de ocazie si va injunghia divizia B pe la spate, dupa ce divizia B a terminat divizia A cu aceleasi mijloace? Sintem siliti sa il votam pe Iohannis in speranta unei mici si meschine sperante de gen? Pentru ca cine crede ca Iohannis e din alta gasca nu e decit un prost naiv, sau, poate, un interesat ca sistemul sa triumfe.
***
Basescule, pui de pula nespalata de mangaliot, sper doar ca PSD sa te considere un risc prea mare, dupa ce castiga, si sa te execute. Sa iti ajunga fetele la supt pula de marinari rusi, iar tu sa mori sarac si nebagat in seama, intr-o garsoniera la Rahova. Inchinind o 'otca mica cu Becali si altii de teapa ta.
***
E tirziu pentru inca o Revolutie? In mod clar, da.
E tirziu pentru a emigra? Niciodata.
Pe bune acum.
Toti s-au aliat cu toti sa mentina sistemul asa cum e.
Pina si boanghinele cu Vadim, daca se poate asa ceva.
Ce urmeaza?
Interzicerea votului liber?
Oare vom putea cere din nou azil politic dupa asta?
Alegeri doar in sinul partidelor?

Un comentariu: