luni, 27 octombrie 2014

Alegeri 2014


Si veni iar vremea "aceea".
Cind pulimea isi alege Tatucul.
Ca deh, ce rRoman e acela fara Tatuc? 
Ce pulime mai e aia care nu se vinde?
***
In anul domnului 2014, pare-se ca avem 14 catindati.
O sa incerc sa scriu cite doua vorbe despre fiecare, pe rind.
Acuma, cit de binevoitoare sau nu, vorbele astea, e alta poveste.
***
Primul, si pare-se cel mai cotat, din motive care continua sa ma depaseasca, e Dihorel Monta.... errrr Victor Viorel Ponta. Catindat de PeSeDe. Dovedit plagiator si fraudator. Fara nici cel mai mic habar despre... orice presupune fonctia de Presedinte, dar cu un tupeu nemasurat, nesimtire hilara de-a dreptul si pile la greu. Ce a promis el? Ca "va fashie tuotul", adica nimic. Cel mai nociv catindat, de departe. Toti vor intreba ce am cu el, de ce il consider asa de nociv. Pai, e simplu. Gasca pe care o reprezinta el are un singur deviz: "Nu ma intereseaza. Noua dati-ne banii.". Considerind asta. Oare de unde vor veni acei bani pe care ii vor dati inspre acesti broscoi slinoshi? De la Doamna Europa? Doamnei in cauza e stiut ca ii plac baietii mai tineri, dar nu cei uriti si care ii fura argintaria. Oricit ii place sa o ia in dos, aceasta doamna prefera sa plateasca dupa prestatia gigoloului, nu sa fie furata. Deci cade. Maica Rusia? Maica Rusia ia ce vrea, si isi bate copii cu sapca uda. Nu rideti. O sapca uda CU o insigna metalica in forma de stea poate sa iti lase sechele pe viata. Iar Dihorel vreau sa fure si sa futa, nu sa fie furat si batut. Dar, la indepartatul orizont dinspre soare rasare s-a ivit o gagicutza micutza, cu aplecari ciudate, si frumusete orientala, numita China. Da, tineti minte bine, cea care in perioada minoratului l-a umplut pe Ceausescu de sifilis. Care gagicuta ar finanta un baiet din popor. Insa daca se intimpla asta, Doamna Europa ii va inchide veci-pururi usa in nas umitului Dihorel. Si noua la fel. Ia ghiciti, cit de repede se va intimpla asta? Pentru ca baietului de origine sociala sanatoasa Victor Viorel Ponta nu ii pasa de unde vin banii care ii platesc facturile, sau ii umplu conturile. Dar explica asta unui molfaitor de algocalmine si purtator de plase si mopuri de pe la Dolj sau Mehedinti. Sau mortilor din Gorj. Si, peste orice, va da impresia ca ii va razbuna pe toti imbecilii si refulatii, care asteapta un fel de justitie asupra lui El Baselator. Fals, domnilor si doamnelor. Basescu a cazut deja la pace cu astia. Cine nu vede asta, e orb pentru vecie.
***
Klaus Iohannis. Sas de la Sibiu, de profesia primar. Pare sa aibe staif, si stie un lucru invatat de la conationalii sai: cind faci chestii veroase, nu te lauda cu ele. Pari intzepat, serios, si nimeni nu va crede ca te tii de asa ceva. Acuma. Stiind ce puteri are un primar, si ce trebuie sa faca pentru a-se mentine sus, ia sa vedem, il vrem pe nenea asta cu miros de pachet de la ajutoare ca presedinte? Eu personal, nu. Insasi ideea de-a felatziona un intreg spectru politic doar pentru a mai da o limba la acadea mie imi repugna. Poate ar face ordine. "Poate". Nu am cum sti. Insa stiind ce a facut sa ajunga unde e acum, tind sa cred ca ne va servi niste explicatii comparabile cu cele ale lui Basescu, dar macar lipsit de vocea si risul de oligofren a mangaliotului, si nu va face absolut nimic in directia corecta. O sa imi spuneti ca e neamt, si astia sint cinstiti. Si ati avea dreptate, cu o singura mentiune: cinstiti FATA DE CINE?
***
Monica Macovei. Hmh. Aici sint in totala incurcatura. Pentru ca acestei femei nu prea ai ce sa-i reprosezi, pe de o parte ca nu a avut acces niciunde unde ar fi putut sa cace prea vadit steagul. E foarte adevarat ca e cam singura cu un program oarecum coerent, si intentii clar europene. Bun. Totul clar pina aici. Sa zicem ca castiga. Si scapa, fara a fi asasinata, inspre a face ce trebuie facut in tara. Insa sansele sint mici. Pentru ca INTOTDEAUNA politicienii nostrii odata ajunsi in locuri cheie s-au dovedit altceva decit au pretins ca sint. Dar, cu certitudine, ea reprezinta acel "rau mai mic". Asta daca putem vorbi de "rau" la ea. Trist insa, nu e un catindat pe gustul romanului. rRomanului nu-i plac sefii care nu-l fut.
***
Eterna Elena Udrea. Hahahahahahahaha. 
"Pentru ca am poseta Vuitton, si ma fut cu cine trebuie, cind trebuie"
Hai pa, la revedere. Generatia PDL si-a bagat pula in toate sansele pe care le-au avut. In mod voit, si pe doi arginti. La revedere, curvelor!
***
Schelemen Hodor. Pardon... Kelemen Hunor. Un mod sigur de-a da voturile maghiarilor numitului Dihorel. Altceva? Boszmeglofasz?
***
Szilagyi Zsolt. Daca vre-un maghiar greseste locul de stampilat,  macar sa se asigure ca voturile le stringe tot un maghiar. Concurenta electorala intre maghiari. Asta e una noua. Hai sictir.
***
Dan Diaconescu. Hahahahahahaha. "Beyonce De rRomania" ministru al culturii. Nu mersi.
***
Mirel Mircea Amaritei. Huh? Cine plm e asta? Vre-un postash cu lipici la neveste singure?
***
Teodor Melescanu. CIT timp o sa ne mai bantuie "fantomele independente" ale Neanelului? Sau poate intr-un final Securitatea a hotarit sa isi faca partid si presedinte pe fata? In mod sigur, ceva pensionari il vor vota, iar in turul doi el va dona, gratios, voturile lui Dihorel, ofc.
***
Calin Popescu-Tariceanu. Mama si tatal curvelor. Totusi, va stringe voturi. Pentru ca cine se aseamana, se aduna. Inca o data, beneficiar Victor Dihorel Ponta.
***
William Bremse....adica Brinza. Hahahahahahahaha. Ofdoamnedumnezeule.
***
Vadim si Ghitza Funar. Rudotel Brothers. Toti istericii "e cu noi". Si, impreuna, cu Victor Dihorel Monta.

***
Doamnelor si Domnilor. E grav.
Intotdeauna, la fiecare alegeri, poporul nostru spune ca nu putem ajunge mai rau.
Si absolut intotdeauna, am ajuns mai rau.
Ce puiimei facem?
Personal, am sa o votez pe Monica Macovei.
Dar nu indemn pe nimeni sa faca asta. Eu intotdeauna am votat cu outsiderii.
***
"Iti doresc sa traiesti in vremuri interesante"
Futuva-n gura de chinezi cu blestemele voastre cu tot.

 


Un comentariu:

  1. Perfect adevarat totul. (Imi pare rau doar ca nu l-ai luat mai mult la o binemeritata pula pe pacaliciul de Dan Diacoonescu.) Totusi personal imi incerc mana cu Iohannis.

    RăspundețiȘtergere