sâmbătă, 26 iulie 2014

Penele+Pedele=Love. In the arse.


Astazi s-au unit, ar zice unii.
Penele si Pedele.
Eu as zice ca astazi un partid mic si de cacat a absorbit un partid mai mare, si tot la fel de cacacios.
Desigur, au fost declaratii sforaitoare de la Blaga. Un pic mai sfioase de la Iohannis.
Dar realitatea ramine realitate.
Noul "super"partid se numeste PNL (sic).
Nu ca l-as iubi eu pe Mangaliotul Gingav de la Cotroceni, dar fix s-a demonstrat ce e in realitate Pedele fara el si gasca lui. Si anume o gasca de lipitori ajunsi conjunctual sefi, si panicati de faptul ca sint de fapt... nimic. In frunte cu Blaga.
M-am amuzat, intai, de declaratia domnului Predoiu referitoare la ceasul care a inceput sa "ticaie"pentru El Pontandante. Si cum ai sa-l dai dumneata pe Ponta, domnule Predoiu? Dar, mai intai, CINE esti dumneata, "domnule " Predoiu? In afara de faptul ca esti un "prezidentiabil"pe gustul lui Bleaga? Pentru ca de stiut nu te stie nimeni in afara cercurilor tenebroase in care te invirti, si, probabil, in afara rudelor, de ex Madam Lenutza Udrea, cu care se pare ca ai marea calitate de a-i fi verisor.
"Unirea noastră în sala Unirii din Palatul Parlamentului înseamnă ruperea definitivă de trecutul comunist şi post-comunist" ...asta e un fel de uniune in fata unui Dumnezeu a carui biserica e Palatul Porclamentului? Sa mori tu, mai moldogot de la Buzau?
***
Hai da-o dreq baieti! Fix cu Penele? Dupa ce atita timp v-ati infierat si manjit unii pe altii?
De fapt, eu va inteleg. Disperarea e mare, dupa ce ati dat de gustul ciolanului, pe baza prostiei romanului. Nu pot decit sa rid de voi, pentru ca pina si comunistoizii si excrocii imputiti de la Pesede s-au dovedit mai smecheri, si, nu in ultimul rind, mai uniti.
Iohannis? Nenea asta imi provoaca ceea ce americanii numesc "mixed Feelings". Poate ar avea o sansa, dar iarasi, sa nu uitam ca si Baselatorul a inceput cariera solo ca primar. Deci scoala vietii de acolo incepe. Si, personal, nu am senzatia ca ar fi mai bun sau mai corect decit Basescu. Adica de loc. Doar cu mai putine hahaieli si mai putin prost-gust cu miros de transpiratie, guvid si bordel de cit la Basescu.
***
Deci, astazi, Dreapta Romana a murit.
Nu va uitati la PMP.
Partidul ala e acolo cu un singur scop. Intrare in parlament in scop de imunitate pentru gasca lui Base.
Pentru ca:
-Basescu e mort politic, si daca nu intra la loc caldutz, s-ar putea sa ajunga coleg cu Nastase, la facultatea aia cu gratii la geamuri.
-Elena Udrea e prea vizibil secretara felationista a Sefului Hahaitor. Nimeni altcineva ma tem ca nu ar mai angaja-o pe Leana nici la spalat ferestre dupa celebrele ei aventuri pe la ministere. Pentru Ponta e prea batrina, pentru Iohannis probabil prea urita si puhava deja. Deci tot marinarul nefutut e de tinut.
-restul sint prea mici, si, deobicei, tinuti acolo doar din motive de marketing, in speranta ca mai prind ceva fraieri pe barba tinerilor.
 
...MRU? Baiatul asta e doar un securist vanturat prea timpuriu din functie, care incearca sa faca ce au facut ai mai batrini ca el, doar ca-i lipseste si experienta, si relatiile.Si, probabil, si felatiile. Dar e numai bun de farmitzat electoratul 'telectual, ca deh, e citit si asculta Jazz. L-am lasat ultimul pentru ca e si el un fel de musca in curu' calului.

Stiti ce e cel mai amuzant? De data asta, Antonescu ar fi castigat... Chiar nu mai exista nici un candidat mai prost ca el.
***
Red Dawn is coming, oameni buni.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu