joi, 27 februarie 2014

PNL si PSD 2.


Precum am zis.
...banii.
Sau despre cum Iuda a fost vandut de varul sau Primar. Prim Ministru. Sau, poate, viitor presedinte.
***
De curios, domnule Antonescu, imi spuneti si mie cum ati crezut ca se va termina ...infratirea cu PSD? Mama spagarilor, patria hotilor, partidul escrocilor... si dumneavoastra credeati ca o sa va ofere pe tava tronul? Lasind deoparte ambitiile, lipsa de substanta si, nu in ultimul rind, falsitatea dvs., nu credeti ca tintiti prea sus pentru un "profesor" de istorie, absolvent de Stefan Gheorghiu? Poate o sa descoperiti ca Vasluiul nu e asa de rau, iar invatamintul e o slujba onorabila. pentru ca exact asta va va ramine, dupa ce va termina PSD-ul de-a va ignora. Ceilalti, recte Basescu si cei Portocalii, au terminat de-a va ignora de mult. 
Interesant va fi incotro va veti indrepta sperantele. Pentru ca o data iesiti din ecuatie, dvs. si colegii dvs. ati pus-o de banii de alegeri. Iar irelevanta spre care se indreapta partidul dvs... adica in care deja s-a afundat partidul dvs., nu aduce sponsori.
Dar PNL nu conteneste de-a ne servi candidati care ar trebui sa-i alegem pe motiv ca ei doresc sa ajunga presedinti. D-l Puli... pardon, Tariceanu fix asta a afirmat astazi. Ca el doreste sa ajunga presedinte, pentru ca prim ministru a fost deja. Misto... motivatie. Ce nevoie mai ai de platforme electorale, programe, promisiuni si doctrine? Fixpix. Trebuie sa vrei.  Desigur, sub acest "vreau" motivele sint cit se poate de lumesti si tot la bani duc. De fapt, doar la bani.
Problema e ca nu ajunge sa vrei. Numitul Preputz Antonescu a dovedit-o.
Si acum ce? Mai e cineva destul de fraier incit sa creada ca PSD va sprijini un candidat non-PSD, doar pentru ca a spart Penele? 
Ma tem ca nici macar d-l Tariceanu nu crede asta. O sa ma intrebati de ce. Pai, e simplu. Daca priviti in urma, o sa descoperiti oameni ca Radu Campeanu, Ion Diaconescu, Stolojan, ...Basescu, oameni care au scos capul doar cind opozitia, in care se aflau, a putut fi sabotata. Nu uitati nici un moment ca Tariceanu, ca si Dinu Paturica... pardon, Patriciu, si-au facut grosul lovelei sub steaua lui NeaNelu, fiind inca si bine-mersi, in opozitie. Intr-o vreme in care daca erai in opozitie, te bateau minerii. 
Pe undeva, incep sa ma intreb daca NeaNelu a plecat cu adevarat din viata activa, si nu-i manuieste pe astia din umbra, in continuare. De fapt, nu m-ar mira de loc. Pentru ca, de fapt, el a avut toate mijloacele, si a fost singurul nesantajabil. Nu pentru ca n-ar fi fost de ce, ci n-ar fi fost CU CE. Deoarece toate dosarele erau la el. 
Sa nu uitam ca si atit de portocaliul, si mai nou Miscatorul Popular domn Basescu a fost insinuat in politica tot de celebrul Ilici Bergovici, poreclit NeaNelu'.
***
Felix Djerjinski cred ca surade acolo unde e, in Iad. Ca treaba buna a facut, si care se mai si intinde peste generatii.
"Iosif Visarionovici, de cind te-am vazut, ti-am zis ca esti prost. Tie ti-a ramas numele peste veacuri. Mie fapta inca-mi lucreaza prin lume. Cine e mai tare?"
***
Intr-un film dragut, Lucifer explica unui avocat ca cea mai mare victorie a sa a fost sa convinga oamenii ca diavolul nu exista.
Pe cind se anunta candidatura lui Ponta la prezidentie?
Maine?
Poimaine?
Pardon. Ponta va avea catindatura...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu