vineri, 13 decembrie 2013

Inapoi in Epoca Luminii II


Numitul Ponta Victorse revolta.Se revolta impotriva unei lumi intregi care s-a prins cam dincotro bate vantul cu ultimele "imbunatatiri" ale codului final. Adica ce, nu e clar tuturor ca Porclamentul are voie sa legiereze? Sigur ca da. Arevoie. Intrebareae CE legifereaza.
Desigur, junele Prim Secretar de Stat admite ca a stiut de legea amnistiei, pe care chiar o considera buna, daca (citam) "...nu se referă la infracţiuni de violenţă şi de corupţie". Mai pulanele. Uita-te in ochii mei albastrii, si in ochii intregii natiuni, si zi ca sa mori tu ca nu FIX de aceea iti place legea. Pentru ca va ofera un instrument de santaj in plus, ba chiar si unul de fidelizare. Deoarece oare cine va hotari CINE sint cei miluiti?
Este o propaganda mincinoasa faptul ca se doreste desfiintarea Directiei Nationale Anticoruptie? Desigur ca este. Nimeni nu doreste sa o desfiinteze. Toti doresc a numita Agentie sa lucreze in folosul lor personal.
Si peste tot si toate, imi plac desele referiri, ba la constitutionalitate, ba la lipsa ei, ale tuturor guvernantilor din ultimii 10 ani.
***
Iaca, le urez si eu domnilor politicieni de bine pentru sarbatori:
"Sa aveti parte de viata lunga. Sa muriti saraci, dupa indeajuns de mult chin.. Voi, si tot neamul vostru."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu