marți, 17 decembrie 2013

Dependenta de Cacat


In lumea civilizata, smecherii devin dependenti de cocaina. De heroina. De un milion de alte droguri fine. In rRomania, unii oameni sint infectati de mici cu drogul local numit Cacat, inca de la sinul mamei, care nu da lapte, ci da Cacat. Desigur, nu toti oamenii, ci doar cei ce provin din familii in care acest drog a fost inoculat inca de pe vremea lui Dej si a Anei Pauker. Ca sa extinda clasa Cacatomana, comunistii au creat si unele institutii unde drogul era inoculat pacientilor voluntari, oameni care s-au adaugat Clasei Prea Mirositor Drogate. Locuri ca celebrul Stefan Gheorghiu, sau scolile de partid. Deoarece Clasa Muncitoare Care Merge In Rai trebuia sa aibe Cacat in vene, nu singe, pentru a perpetua boala. E usor sa descoperi un Mancator de Cacat. Deobicei se bashe Stele Rosii. Care put acru, a uzina si colhoz.
Ce legatura are asta cu viata noastra de zi cu zi? 
Pai, e simplu.
Stelele Rosii au ajuns la nasul unei celebre madam Reding, Viviane pe numele mic. Nu. Nu cred ca i-ar place ca cineva sa-i spuna Vivi, asa, de alint. Ei, madam in cauza are un nas sensibil. Iar Stelele Rosii o deranjeaza cumplit, cu mirosul lor acru, de transpiratie KGB-isto-Fanariota. Desigur ca femeia a inceput sa intrebe sus si tare cine dreq a lasat Drogatii Cu Cacat sa intre liberi in birtul numit Ioropa Unita. In mod hilar, cei doi Bashinosi Instelati se arata cu degetul unul pe altul, acum.
***
Serios acuma. Buey Crin, cum e sa te simti mai prost decit Ponta? Frateee, eu inteleg ca te-ai resemnat cu postul de etern secretar de judetz adjunct, care se da mare in fata secretarelor sefului, dar sa fii mai prost decit portarul de la colhoz, si sa si recunosti asta, e semn de grava Bashinoshenie. Nu mai bea, baiatule. Ti s-a urcat Cacatul la cap.
***
Adica. Guvernul propune Super-Imunitatea. Se preface ca de fapt nu stie de ea. Impinge parlamentul sa o voteze, adica sa tina tira daca iese prost. Toate astea ambalate in pretentia ca nimeni NU ARE VOIE sa vada ceva, un fel de "ne faceam ca nu vedeam" copilaresc. Si pot jura ca sint o gramada mare de oameni care si cred asta. Hahahahaha, rrrrRomania mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu