joi, 6 ianuarie 2011

Scroafa urcata in copac...


Haide, mai baiatule. Eu stiu ca ai orgolii, ca esti copilul cui esti. Stiu ca ultimul an v-a invatat ca nu exista o limita a tupeului, insa asta exista doar pe plan intern. Nu poti incerca sa stringi cu usa un partener european de discutii, intr-un meci in care doresti sa ti se ofere, iar tu nu vrei sa oferi nimic. Imi pare rau ca acei oameni refuza sa ofere partidului din care faci parte o victorie absolut nemeritata, dar, vai, atit de necesara electoral. Si nu o vei putea obtine aplicind metode tipice politicii rRomane de Dambovita. Argumentul ca poti oricind sa iti bagi picioarele intr-o monitorizare pe care tot tu ai chemat-o, nu prea sta in picioare: e ca si cum ai spune ca renunti la Schengen. Bucatile de hartie si minciunile pe care unii dintre voi le numiti "legi" si "realizari" nu au absolut nici o valoare daca nu sint aplicate sau chiar nu exista. Pe astia nici macar nu-i poti mitui sa se infecteze voluntar cu Orbul Gainilor, lor pur si simplu nu le pasa de tine: nu ai ce le oferi. Iar incercarea de-a muta aceasta lupta in relatia cu UE ne poate lovi foarte tare. Acolo, cind intri, e bine sa faci papagalul mai mic, si sa fii foarte constient ca sinteti mici, si aveti maaaare nevoie de banii lor. Care astazi vin. Dar maine pot sa nu mai vina. Si atunci "sponzorii" vostri vor pune mina pe fierastraie, si vor ataca picioarele scaunului pe care ti-ai asezat onor-curul de "diplomat".
Domnule, stiu ca deja te vezi un Basescu Reloaded. Crezi insa ca pe cineva din lumea adevarata intereseaza asta? Da, dom'le, jos scroafa aia din copac! Prea deranjeaza incercarile ei de-a impune guitzatul drept cintec de privighetoare!
***
Iar celor care incearca sa imi explice ca faptele de gen sint..."greseli", le-as spune eu multe despre niste anumite origini sanatoase pe care le au. Sanatoase, si nubile.

2 comentarii:

  1. adevarul e ca nu prea avem ce aduce la masa negocierilor cu UE...jocurile au fost facute si cum e nevoie doar de un singur vot pt a ne tine in afara schengen-ului, vom sta inca 3 ani pe tusha...fara reforma din justitie vom cersi mult si bine pe portile ue...

    la mine pe blog Si chinezii au copiat F-22 Raptor!...Poate il vor numi "Marele Vant Chinezesc":):::)

    RăspundețiȘtergere
  2. la mine pe blog: Si chinezii au copiat F-22 Raptor!...Poate il vor numi "Marele Vant Chinezesc":):::)

    RăspundețiȘtergere