miercuri, 12 ianuarie 2011

Incotro?


Incotro?... Pai cum, bah, cum..."incotro?" Spre slava! Incotro credeai ca se indreapta Antonescu?
Cind cainele mai mare face pipi la pom, si cel mic radica piciorusul si pune doi stropi, acolo, numa sa para si el mai mare...
Nu, Crin Antonescu nu il poate invinge pe Basescu. Deci, cum nu il poate bate, incearca sa fie si el Basescu. Poate ca, cine stie, tara mai are vreun Basescu de suportat. Iar, in drumul lui spre Slava si Glorie, primii care s-au gasit sa iasa in cale au fost doi mai vechi detractori si incomozi, anume madam Saftoiu si Orban. Numai buni sa-i "baseasca", sa-i stie si lui lumea de frica, ca mai nou s-a basescit si sa inteleaga ca Penele ii apartin, in totalitate, doar lui. Las' ca e bine asa: sa faca ce vrea in Penele lui, si uite asa o sa vada o tara cit de tare s-ar fi "basescit" daca ar fi castigat alegerile.
"Daca". Alaturat PNL, acest cuvint a devenit ca o vorba despre castig la Loz in Plic. Nu, nu mai are nimic de-a face cu munca, politica sau treaba in sine. Pur si simplu stradania disperata a PNL de-a gasi pe cineva care sa dea substanta si numar de turma povestii lor fara sfarsit e deja penibila. Iar tot ce transmit e ca efectiv NU sint in stare sa duca povestea politicii singuri. Si sa atraga electorat. Asta nici macar prin mijloacele neaose, atit de detestabile.
Nu, nu imi prea pasa de ce face acest securist deghizat in Liberal. Ma intreb, oarecum cu durere in suflet: UNDE se duc liberalii adevarati, vazind ce se intampla in propiul partid?
Voi realizati ce Secretar de partid iesea din acest pui de Moldovean daca nu murea Ceaula?

2 comentarii:

  1. pnl mai este de dreapta? ca ne-au confuzat de tot cu mesajele astea stangisto/comunisto/petroliberale...cine stie...important este noul motto al pnl: "chiulesti, castigi!"

    la mine pe blog: Din mocirla imputzita a dejectiilor fostilor comunisti, securisti, turnatori, nomenclaturisti, chiulangii, etc, renaste Alianta "Un Cur Largit - 3 Partide Impotriva Romaniei - Reloaded", recte PSD/PNL/PC/PCR

    RăspundețiȘtergere
  2. PNL nu mai este de drepata din 1990... Cand l-au scindat cativa indivizi in frunte cu Patriciu...

    RăspundețiȘtergere