vineri, 10 decembrie 2010

Tipicul politruc rRoman, arhetipul, the Original...


“Preşedintele Consiliului Frontului Salvării Naţionale, asigurând interimatul funcţiei de preşedinte al României, examinând dosarul nr. 1/P/1989 şi sentinţa Tribunalului Militar Excepţional, pronunţată astăzi, 25 decembrie 1989, luând în considerare faptul că în vederea stopării vărsării de sânge condamnatul Ceauşescu Nicolae a luat parte activă la încetarea luptelor din partea tuturor trupelor de securitate printr-un ordin ferm dat în acest sens, decretează:

1. Se comută pedeapsa capitală privindu-l pe condamnatul Ceauşescu Nicoale la detenţie pe viaţă

2. Se comută pedeapsa capitală privind pe condamnată Ceauşescu Elena la detenţie pe viaţă
3. Dispoziţiile articolelor 1 şi 2 nu aduc nicio altă atingere dispoziţiilor sentinţei numărul 1 din 25 decembrie 1989 privind susnumitii condamnaţi”

***
Cit i-o fi tremurat amaritul de cur ca scapa Ceaula, si vine sa-i beleasca inca o data preputzul de jidano-tigan Kominternist? Cit o fi fost de ud la izmana, cind a semnat condamnarea aia, prima? Ce kknar jegos si pishacios! Si cind te gandesti ca a condus de trei ori tara asta... Si inca nu s-a gasit nimeni sa ii dea un binecuvintat de glont!
"Pretene" Ilici, sa dea Dumnezeu ca nici cainii sa nu iti gaseasca mormintul si sa nu apari, in istorie, nici pe abtibildele de la guma de mestecat chinezeasca! Sa te uite pina si femeia de serviciu, iar, dupa ce mori, Nina sa te insele cu hingherii...!

2 comentarii:

  1. Acum stiu de ce ai lipsit zilele astea de pe-aici.Ti-ai ascutit dintii s-o mananci pe bunicuta...cu fulgi cu tot.Las-o in pace, n-ai auzit ca hartia aia e un "falsh" ordinar :)) ?

    RăspundețiȘtergere