joi, 11 noiembrie 2010

Schengen. Forever!


Si, uite cum Francezii, prin reprezentantul lor, onorabilul domn Pierre Lellouche, ne taie macaroana legata de Spatiul Schenghen. Motivele sint simple: frontiera cu Cioldova Di Pesti Prut, si, evident neasimilarea Ciocardeilor. Cea mai grozava chestie, la aceasta faza, e reactia lui Basescu:
"Chiar dacă au fost guverne care au dat un semnal legat de o eventuală blocare a accesului României în spaţiul Schengen datorat problemei romilor sau altor probleme, de exemplu Mecanismul de Cooperare şi Verificare, tratăm aceste afirmaţii doar ca pe afirmaţii care nu respectă chiar Tratatul de aderare între UE şi România".
Fenomenala, aceasta pretentie, plina de tupeu, ca Europenii, o data acceptat accesul jegului in curtea lor, sint obligati sa il si tolereze. Si ca tu, ca Stat proaspat primit, cu palaria in mina si mort de foame, poti sa le impui cum sa isi vada de curtea lor. Si cu ce sa o populeze. Si, peste tot si toate, ca ai avea vreun drept sa iei bani pentru a rezolva niste probleme pe care NU AI DE GIND sa le rezolvi.
Desigur, pozitia oficiala e ca "se fac eforturi" in privinta rRomilor. Dar ma tem ca toata actiunea de gen se reduce la vorbe, de genul "ma efortez. nu ajunge?". Ce a facut Statul Roman SI cel Bulgar, in ultimii 20 de ani? Au creat o Baza Europeana a Micii Ciordeli. Cum? Prin modul in care aplica legile. Toate clanurile "haiducesti" de Ciocardei care opereaza in Vest isi au baza la noi sau la bulgari, cel putin in acte. Aici nu-i intreaba nimeni de unde au banii, mai mult, nu le cere nimeni impozite. Si toata lumea din Justitie si Politie are o grija bolnava in a-i tine departe de puscarii. Indiferent de infractiuni sau recidive. Desigur, in acest sens putem spune ca nu exista o "problema" a rRomilor, si e liniste. Deci, au fost "integrati".
"Susţin fără rezerve că trebuie să cunoaştem în mod real problemele romilor şi trebuie să le asigurăm acel minim legat de sănătate, de posibilitatea de a învăţa şi de posibilitatea de a avea un loc de muncă", a menţionat Traian Băsescu.
...sa mori tu? Care Tigan Borit nu are acces la sanatate EXACT la fel ca orice roman? Daca accepta sa plateasca taxele pe care le plateste orice Roman? Care Ciocardel Bubos e impiedicat, pe baza de etnie, sa mearga la scoala, EXACT ca orice Roman? Care Cioara Vopsita nu isi gaseste de munca, Exact ca orice Roman, DACA NU FURA? Acum ce urmeaza, sa platim un impozit si pentru sustinerea Ciorilor, pentru a fi integrati, pe linga sumele enorme platite de UE, care s-au volatilizat in alte directii, de interes personal pentru unii? Sau altii?
***
Fratee, mai un pic si Boriturile Tiganesti vor declara ca nu le permite "Religia" sa plateasca taxe, impozite, sau sa munceasca cinstit. Starea de "Tigan" nu permite injosiri de gen. Unde ajungem asa?
***
Stimabile Domn Presedinte al Romaniei. Ma tem ca membrii UE si Schengen nu dau nici o ceapa degerata pe ifosele tale si amenintarile cu Tratatul de Aderare. Iar ce a fost dat, poate fi la fel de usor luat. Sau ai impresia ca poti castiga un meci cu acesti baieti, in curtea lor, avand ca argument tupeul tau? Crezi ca le poti impune sa se lase furati, la ei acasa, de Ciocardei, "Moldoveni de Ucraina", Pakistanezi si alti de gen, deoarece tu nu ai chef sa integrezi etnii sau sa pazesti granite, dar ai un chef nebun sa incasezi bani pentru asta? Nu, nu o sa te fac prost. Esti prost si fara sa te fac eu. Chestie care o stii tu, eu, si a inceput sa o stie o tara intreaga. Iar cit priveste Europa... chiar crezi ca, odata ce ai iesit din camera, nu se ride in urma ta? Ba iti spun eu ca da! Ai nivelul oamenilor pe care ii angajeaza ei ca portari, si ifose de Lord Englez. Ce ai vrea? Sa instituie astia un premiu Nobel Pentru Prostie, doar in onoarea ta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu